De Vosselhoeve

Ben je op zoek naar een spectaculair uitje voor jong en oud, met je familie of voor een kinderfeestje? Dan ben je hier op het juiste adres!

Op de Vosselhoeve kun je verschillende activiteiten te doen, waaronder Boerengolf,Handboogschieten, Klootschieten, Boerendart, Balluh kuln en sinds 2015 Indoor Boerenmidgetgolf.

Boerengolfen enKlootschieten vind buiten plaats waardoor je de ultieme boerderijbeleving mee krijgt! Ook kun je bij ons in de "koeienstal" Handboogschieten, Boerendarten en Balluh Kuln (koersbal). Boerenmidgetgolf bevindt zich in een nieuwe boerenruimte!! Of het nu regent of mooi weer is je kunt hier altijd terecht!

Kinderfeestje

Ook voor kinderfeestjes ben je bij "De Vosselhoeve" aan het juiste adres! De kinderen kunnen zich uitleven in het weiland met een potje Boerengolf (hole 1-6) of binnen (in de Koeienstal)Handboogschieten of indoor Boeren midgetgolfspelen. Zo kun je met mooi en slecht weer altijd terecht! Tevens is er ook de mogelijkheid voor een rondleiding op de boerderij met aansluitend een foto speurtocht! De kinderen worden opgevangen door de boer en begeleid de kinderen met de spellen en zorgt voor drinken en iets lekkers! De prijs word bepaald aan het aantal uren dat je aanwezig bent op het bedrijf.

De Vosselhoeve is het gehele jaar geopend!!! Oók op zondag!! Vooraf reserveren voorkomt terleurstellingen.