Trampoline Park Krazy Kangaroo Apeldoorn!

 Ben je op zoek naar een actief uitje voor het hele gezin? Ga dan naar  Trampoline Park Krazy Kangaroo in Apeldoorn! 

Krazy Kangaroo biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit,  Valo Jump, Dodgeball area met ‘Rugged Interactive’ panelen, Interactive Jump, Sweeper Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Springen voor de allerkleinsten

Krazy Kangaroo denkt ook aan de kleintjes. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar is er de Kids Jump! Springen voor de allerkleinste onder toezicht van een ouder (18+). De ouder springt gratis mee! Kids Jump is iedere woensdag van 14.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 11 euro mag je een uur springen samen met een begeleider.

Horeca

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder.wat wils en alle gerechten worden vers bereid.

Wil je reserveren? Dit kan ook online! Klik hier om een reservering te plaatsen.