Landal Heideheuvel in Beekbergen!

Landal Heideheuvel in Beekbergen ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Dit vakantiepark is ideaal voor ouders en kids om er even lekker tussenuit te gaan. Want wist je dat je ook een dagje naar Landal Heideheuvel kunt gaan?

Kids bij Landal Heideheuvel

Er is een hoop te beleven bij Landal Heideheuvel. Zo kun je mee doen aan verschillende activiteiten, een potje bowlen, midgetgolfen, je uitleven in de speeltuin en dieren knuffelen in de dierenweide. 

Daarnaast heeft Landal Heideheuvel een te gek atelier, speciaal voor kinderen.  In het Atelier draait het om lekker bezig zijn. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen met de reuze knikkerbaan, kinetische zandbak, MOOV hoek, Kapla, Legowand en reusachtige krijtmuur waar de mooiste kunstwerken op gemaakt kunnen worden.

De creativiteit van de kinderen wordt hier flink uitgedaagd. In het Atelier maken zij de leukste bouwpakketten, zoals een robot van recyclet materiaal, zeilbootjes, kurkvriendjes en nog veel meer. Dit allemaal aan de hand van duidelijke voorbeelden en vooral… samen met papa en mama. In de theehoek kunnen de ouders heerlijk genieten van een kopje thee.

Het Atelier is elke dag geopend. In het weekend van 10.00-18.00 uur en door de weeks van 10.00-17.00 uur.

Hapje eten 

Café-Bistro Woods is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een drankje bij de openhaard, een lunch of diner. Voor de lekkere trek haal je een snelle hap bij de Take Away.

Kijk hier voor informatie & boekingen