Garderenseweg 134, 3888 LD Uddel

Speel een toffe Escape Tour, een citygame wat zich afspeelt in het centrum van Apeldoorn, Harderwijk of een andere leuke stad in het land.

Escape Tour geheime wandeling

Met de Escape Tour app wandel je een mooie wandeling door de stad en kom je langs allerlei bijzondere plekjes. Tijdens die wandeling heb je twee uur de tijd om allerlei raadsels op te lossen, hints te ontcijferen en vragen juist te beantwoorden. 

Vind je binnen 2 uur de geheime uitgang? Dan verdien je een plekje op de Wall of Fame!

Hoe werkt de app van Escape Tour?

Koop je voucher en kies daarna in welke stad je de game wilt doen. Na het voltooien van de boeking krijg je via de mail en de app automatisch alle instructies binnen.

  • de startlocatie
  • duidelijke speluitleg
  • persoonlijke inloggegevens van de app

Vervolgens kan je de game direct starten. Want zodra je de game geboekt hebt kun je zelf kiezen wanneer je deze speelt. Start het spel wel pas op als je ook echt gaat beginnen met spelen. 

Escape Tour met kinderen

De game is te spelen met gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. De kennisvragen zijn misschien wat te pittig, maar de jongere kinderen kunnen erg goed mee doen met de opdrachten. En natuurlijk de route uitpluizen, super leuk en stiekem nog een beetje leerzaam ook.. 

Escape Tour reserveren en boeken

Voor slechts 29,95 heb je een super leuke middag met elkaar. 

>> Boek hier je ticket!

 

Welke stad kies jij?

Escape Tour Apeldoorn

Ontdek de geheime uitgang van Apeldoorn. De ontsnappingspoort van Willem III, die vroeger regelmatig de stad moest verlaten als hij weer eens in de problemen was gekomen door een van zijn vele minnaressen. Ontrafel het geheim van de Koninklijke familie.

Escape Tour Harderwijk

Ontdek de geheime uitgang van Harderwijk. De geheime uitgang waar in de Gouden Eeuw alleen rijke edelen vanaf wisten.
In het jaar 1963 brak de pest uit in de eeuwenoude Hanzestad. De stadhouder sloot de stadspoorten om verdere besmetting te voorkomen, maar hoe ontkwam je nou aan deze vreselijke ziekte? Ontdek het geheim!

 

Het spel is ook te spelen in:
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Bolsward, Breda, Brielle, Delft, Den Bosch, Den Haag. Deventer, Doesburg, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Texel, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Zierikzee, Zutphen en Zwolle

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor