Cultuurkust Harderwijk

Bij Cultuurkust valt van alles te beleven! Wil je op toneel of musical? Leren tekenen & schilderen of gitaar spelen? Bij Cultuurkust ontdek je je eigen talent. Maar er valt nog veel meer te doen; want in de zomer kan je meedoen aan de Theater Summerschool, op het Lalaland Festival geven we kinderworkshops, je kan voorstellingen bezoeken en in november wordt ons gebouw in Harderwijk omgetoverd tot 't Pietenhuis. Ben je jarig en wil je samen met je vriendinnen/vriendjes een feestje vieren? Ook dat kan bij ons.

Open lessen

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je weten of één van onze cursussen iets voor je is? Doe dan mee aan de gratis open lessen.

Elke eerste les is een open les en je bent van harte welkom om mee te doen. Wil je later in het jaar instromen in een cursus die al begonnen is? Geen probleem. Ook dan kan je een gratis proefles volgen. Voor €7,50 mag je een keertje meedoen met een losse les naar keuze.

Aanmelden kan via 0341 721 021 of administratie@cultuurkust.nl.

Inschrijven en betalen

Je kan je het hele jaar door inschrijven voor een cursus naar keuze. Dat kan via www.cultuurkust.nl/cursussen of via ons inschrijfformulier.

De cursussen kunnen in, de aangegeven, termijnen betaald worden. Dit kan alleen bij machtiging tot automatische incasso. Voor alle cursussen geldt; je kunt er ook voor kiezen om de cursus vooraf in zijn geheel te betalen. In beide gevallen ontvang je eerst een factuur.

Korting

Cultuurkust biedt 10 % korting aan CJP pashouders, 65-plussers, als gezinskorting of korting op een 2e cursus. Meer informatie hierover staat in onze algemene voorwaarden.

Jeugdcultuurfonds

We werken nauw samen met het Jeugdcultuurfonds, wat inhoudt dat ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen een cursus bij ons kunnen volgen. Wil je weten of jouw kind in aanmerking komt voor een financiële bijdrage? Lees de spelregels op www.jeugdcultuurfonds.nl of neem contact met ons op.