Dans mee met MDC

Als je van dansen houdt, kom dan gezellig een keer meedansen met MDC Vaassen. Hier worden de tofste danslessen van de Veluwe gegeven.

Dansgroep MDC

MDC betekend: Mijn Dans Club en ze staan voor muziek, dans, clubgevoel, samen, kwaliteit, muziek, gezelligheid, enthousiasme en toewijding.

Danslessen in Vaassen

Er zijn danslessen voor alle leeftijden, voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar bijvoorbeeld de ouder-kind danslessen tot zo oud als je je voelt. Je oma van 75 kan hier dus ook meedansen, bijvoorbeeld bij de les Fitdance Gold.

Tijmen Kroes Makelaardij hoofdsponsor MDC

Tijmen Kroes is eigenaar en tevens hoofdsponsor van deze prachtige danslocatie aan de Deventerstraat. Deze sponsor laat dromen uitkomen.

Dansstudio Dansgroep MDC Vaassen

Dansstudio MDC Vaassen

Alle lessen worden gegeven in een prachtige nieuwe dansstudio met  2 ruime kleedkamers en heerlijke "huiskamer" om voor of na de les te chillen. En natuurlijk de dansstudio met een fijne vloer en een mega spiegelwand. Je zal hier heerlijke dansuurtjes beleven.

Dansstudio Dansgroep MDC Vaassen

Dans is voor iedereen

Bij Dansgroep MDC in Vaassen voel je je direct thuis. Iedereen krijgt de kans om te komen dansen. Dus ook jij! Kom gewoon een keer langs om te kijken bij deze gezellige club. Voel je welkom. #dansisvooriedereen

Dansstudio Dansgroep MDC Vaassen

Cursussen en workshops bij dansschool MDC

Bij MDC worden meerdere keren per jaar danscursussen aangeboden voor de allerkleinsten. Deze cursussen worden altijd gegeven in een thema vorm, hiervoor maken zij gebruik van o.a. de seizoenen. Op de woensdagochtend en/of de vrijdagochtend worden de lessen gegeven. 

  • Ouderkinddans: Samen met je kind van 1,5 t/m 3 jaar de dans ontdekken en beleven. Een actieve cursus voor zowel kind als ouder. 
  • Peuterdans: Als je kind van 2,5 t/m 4 jaar al meer zelfstandig durft te dansen is een dansles peuterdans een goede keuze.

>> Meer info/ aanmelden cursus!

Dansstijlen bij MDC

Bij MDC kunnen je vele soorten danslessen volgen. Voor verschillende leeftijden, maar ook verschillende niveaus en zelfs verschillende dansstijlen. 

  • Kidsdance : Een speelse les waarin de kinderen kennismaken met de basiselementen van dans. De oudste groep kinderen leren alle basispassen aangeleerd. Er komt een stukje choreografie bij en er wordt samengewerkt om tot een volledige dans te komen. Waar ze zelfs wel mee op kunnen treden! 
  • Streetdance is een combinatie van stoere moves op lekker hippe muziek. Zo is elke dans die je aanleert weer anders en komen de basispassen altijd terug. Zo blijft er genoeg te leren, maar kun je ook genieten van de moves doet die je al supergoed kan. Conditie en kracht zijn daarnaast belangrijk in een dans, daarom besteden ze in de opwarming hier aandacht aan, én, niet te vergeten, werken ze aan een stukje lenigheid.
  • Popshowdance: Tijdens deze dansles op muziek uit de Top40 wordt er gewerkt met een echte dansante warming-up, een voetoefening, sprongoefeningen en natuurlijk dansen aangeleerd middels een choreografie. Deze wisselende dansstijl zorgt voor veel dynamiek, er wordt gewerkt aan expressie en uitstraling. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het samenwerken & dansen.

Danles dansgroep MDC Vaassen

Lesrooster MDC Vaassen

Er zijn zoveel verschillende danslessen bij MDC in Vaassen, er is echt voor iedereen wel wat leuks te vinden. Bekijk hier het overzicht. Welke les lijkt jou het leukst?

>> Lesrooster dansles MDC

DanceXtra: dans is voor iedereen

Bij MDC hebben ze een dansles speciaal voor kinderen met ADHD en/of stoornissen in het Autistisch Spectrum of een andere beperking. Voor kinderen die van dansen houden, maar die moeite hebben om de reguliere les te volgen, en kinderen die behoefte hebben aan meer structuur en duidelijkheid.

DanceXtra geeft je kind meer zelfvertrouwen, maakt ze fit, en het belangrijkste, geeft veel plezier!

>> Info danceXtra

DanseXperience - dans selectie

De selectiegroep van MDC. Om in deze groep mee te mogen dansen doe je auditie. En mag je door dan betekent dit oa. dat je gaat werken aan nog meer uitstraling, conditie, techniek en meerdere dansstijlen. Een dansgroep waarbij aanwezigheid en inzet een pre is. Je doet het immers samen met elkaar en hoe fijn zou het zijn om een choreografie, op en top, te laten zien tijdens het MDC Dance Event.

>> Audities en meer info!

Dansdocentes team MDC

Alle lessen worden verzorgd door een superteam van geschoolde en enthousiaste dansdocentes. Plezier en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel en daar zorgen zij voor. 

MDC dansgroep Vaassen danslessen

>> maak kennis met Team MDC

MDE Dance Event 3.0

Het verjaardagsfeest van MDC. 

Een super toffe dansshow met de allermooiste dansen uit Vaassen en omgeving. Vaassen Actief maakte een mooie compilatie in 2020.