Ontdek Apenheul met NAAAP

Ben je op zoek naar een unieke ervaring vol avontuur en interactie met apen? Dan is Apenheul dé plek voor jou! In dit prachtige park kun je niet alleen apen spotten, maar ook zelf de kunst van het na-apen leren. Apenheul biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor jong en oud. Van educatieve presentaties en voederdemonstraties tot spannende expedities en speurtochten, er is altijd iets te beleven.

Ken jij NAAAP al? 


NAAAP is een te gek wezen in de Apenheul. NAAAP is gek op na-apen. NAAAP vindt het ook leuk om kinderen te laten zien hoe leuk apen zijn. Hij hoopt dat ze de apen dan ook een beetje gaan na-apen… Dat kun je tijdens je bezoek volop doen! Doe je mee? Langs de route in het park zijn te gekke na-aap opdrachten te doen om te ontdekken op welke aap jij het meeste lijkt. Een dagje apen spotten was nog nooit zo leuk!

Apen kijken is het leukste wat er is, want het is grappig, leerzaam én herkenbaar.
Van alle dieren lijken namelijk apen het meest op mensen. 

Apen spotten en na-apen in het park

Na de entree kun je een gratis speurkaart pakken. Ga op zoek en spot alle 35 soorten apen in het park. Je vindt op de speurkaart ook borden van NAAAP langs de route aangegeven. Daar kun je na-aap opdrachten doen. 
Tip: Koop een stoere speurtas in de webshop met een bidon, een loep en een code met geheimtaal waarmee je borden langs de route kunt ontcijferen. Zo wordt apen spotten nog leuker!

Expeditie Na-aap in de vakanties

In de schoolvakanties kun je mee doen met Expeditie Na-aap. Word jij de beste na-aper? Doe in het park de na-aap opdrachten en laat zien hoe goed jij kunt na-apen. Er staan gidsen staan klaar met nóg meer na-aap spelletjes. En ze lezen voor uit het boek van NAAAP. Laat je bij het plein van restaurant De Apegaap schminken en slinger als een aap door de speeltuin. Bezoek ook de na-aap show van Emma en haar vriendje Koen. Ook daar kun je lekker meedoen en na-apen!