DAGJE UIT GETEST: Het was vandaag niet zo mooi weer, dus wij gingen op zoek naar een toffe binnen speeltuin.

Binnenspeeltuin in Terschuur

Ik hoef eigenlijk nooit te vragen of mijn kinderen mee willen naar een binnenspeeltuin, want daar vermaken zij zich altijd wel. En inderdaad toen ik de kinderen vanmorgen liet zien waar wij naar toe gingen zaten zij al in de auto voordat ik klaar was. Op naar Terschuur. Vandaag gaan wij naar speelboerderij de HappyFarm.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur 

We moesten er een ruim half uur voor rijden, maar dat hadden mijn kid er wel voor over. Ze wisten dat hen flink wat beweging te wachten stond. Eenmaal binnen werden ook gelijk de schoenen uit getrokken en voordat ik mijn vestje en tas had neergelegd bij een tafeltje, waren mijn jongens al weer verdwenen. Heerlijk een binnenspeeltuin die er zo uitnodigend uit ziet die je gelijk aanzet tot actie.

Klimmen en klauteren

Als ik op mijn gemakje samen met mijn dochter op zoek ga naar de mannen, zien wij ze al snel boven in de speelhal klimmen.

Het is net een apenkooi daar, van de ene verdieping naar de andere. Die vermaken zich nog wel even. 

Het is net een apenkooi daar, van de ene verdieping naar de andere. Die vermaken zich nog wel even. 

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur

Glijbanen

Ik draai mij om en wil mijn dochter vragen of ze wat wil drinken, maar ook zij is al weer verdwenen. Even later roept ze mij lachend vanaf bovenaan de glijbaan. Wow, die is hoog en vooral heel steil.

Zou ze daar wel vanaf durven te glijden? Ik zie dat ze zelf ook twijfelt. De jongens komen ook even kijken. Maar die draaien zich gauw weer om. Zij gaan lekker van de andere draai glijbaan naar beneden. Mijn meisje blijft nog even bovenaan zitten, zou ze durven glijden?

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur

Springkussens

De jongens hebben ondertussen achterin de hal een leuk springkussen ontdekt. Gewoon lekker om op te springen, maar er zit ook een actief spel in. Wie kan in 1 minuut zoveel mogelijk lampen van je eigen kleur aantikken.

Ze hebben de grootste lol samen, ze stuiteren door het springkussen heen, een mooie foto is geen eens mogelijk. Dus ik ga maar even lekker een plekje voor mijzelf op zoeken.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur

Gratis WiFi

De kinderen willen voorlopig nog echt niet naar huis zoals gewoonlijk. Dus ik ga lekker zitten. Er is hier gratis WiFi, dus ik vermaak mij ook nog wel even.

Eten en drinken Speelboerderij

Ik bestel wat lekkers voor mij zelf en kijk gelijk even wat er straks voor de kids te halen is. Ze hebben gelukkig van alles. Tussendoortjes, drinken, maar ook patatjes en snacks mocht je wat langer blijven.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur 

Peuter speelhoek

Vlak naast het horeca gedeelte zit een mooie soft-play ruimte. Hier kunnen peuters zich prima veilig vermaken. Het is nu vakantie, maar normaal is er op woensdag zelfs een speciale peuterochtend bij Speelboerderij de Happyfarm.

Er zijn nu een paar kleuters lekker aan het bouwen met gigantische legoblokken. 

Buiten speeltuin de Happyfarm

Volgens de weersvoorspellingen zou het vandaag een regenachtige dag zijn. Maar eigenlijk is het erg bewolkt, maar wel nog steeds droog. Wist je dat als er een regendag voorspelt is er eigenlijk maar 1 of 2 buitjes vallen. En je tussendoor dus heel veel tijd hebt om buiten te spelen?

Ik zoek mijn kinderen na een uurtje binnen spelen, maar weer eens op. We eten en drinken wat en dan vertel ik ze dat er ook een buiten speeltuin is.

En of het nou wel of niet regent, de kinderen willen sowieso wel even gaan kijken. Gelukkig is het net even droog. En eenmaal buiten zijn de kids zeer verrast. Er is niet alleen een schommel, klimtoren en glijbaan. Maar ook een kabelbaan en zelfs een air trampoline en dat is altijd het ideale speeltoestel van mijn kinderen. En mijn jongste heeft ook nog eens de skelters ontdekt. Lekker rond racen, wat een lol.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur

Happyhopper

En dan als grote verrassing komen we bij de gave Happyhopper. De kids kijken er eerst een beetje verbaasd naar, wat moeten ze hier nou toch mee. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekken hoe het werkt. Super tof volgens de kids!

Kom die zelf maar eens proberen.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur

Speelboerderij de Happyfarm review

Weer of geen weer, bij Speelboerderij de Happyfarm vermaken je kinderen zich wel. Wij hebben hier een paar heerlijke uurtjes gespeeld. Er is voor iedereen hier wat wils. Het klim- en klautergedeelte is lekker afwisselend en daardoor leuk voor alle leeftijden.

De kids hadden ook de grootste lol in de ballenbak.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur 

Een kleine bak, maar het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk ballen in het gat stopt en zodra je op de knop drukt, duik je hard weg, want ze vallen echt allemaal weer naar beneden.

Speelboerderij de Happyfarm in Terschuur 

Buiten was verrassend leuk, bij lekker weer zal dat ook helemaal genieten zijn, ook voor ouders is er een terras om lekker in het zonnetje te zitten. En bij goed weer kun je hier ook nog eens pony rijden en dieren knuffelen. Gaan we de volgende keer zeker doen!

En die steile glijbaan binnen, die is best heel spannend, misschien durven ze daar de volgende keer ook wel vanaf te glijden!

Wanneer ga jij hier spelen?

>> Check hier voor meer info!

Liefs Judith & kids

Lees ook:

⭐️ Speelparadijs en kinderboerderij de Koperen Ezel in Epe

⭐️ Pretparken special Go-Kids

⭐️ Kamperen op de camping

⭐️ Hét leukste buitenspeelgoed vind je natuurlijk bij Go Kids!

⭐️ De leukste waterspelletjes bij warm weer

 

Dol op leuke uitje met je gezin?
 
Vraag onze gratis mails met KidsTips voor de regio Veluwe aan!