Avondvierdaagse: Zoals de naam al zegt gaan we 4 avonden wandelen, want de Avond4daagse is hét wandelfeest voor jong en oud. Dus trek je schoenen aan, neem iets te drinken en eten mee voor onderweg en: gáán! Vier dagen lang lol met je vrienden (en ja, ouders en oma's en opa’s mogen ook mee). Lekker buiten bewegen. Én na de finish natuurlijk die welverdiende medaille ophalen.

Loop jij ook mee?
Download dan vooral ook onze toffe bingo. Tijdens het lopen van de Avond4daagse kom je van alles tegen. Wie de omgeving het beste in de gaten houdt heeft als eerste Bingo! Een bingo kan bijvoorbeeld iets lekkers opleveren?

Avondvierdaagse Avond4daagse

Avond4daagse Gelderland en Oost Overijssel

Hieronder vind je de leukste wandelingen in Gelderland en Oost Overijssel. Ze staan op volgorde van datum. Missen wij er nog één? Mail ons!


Avond4daagse Epe

9-12 mei 2023: Vier avonden wandelen door de mooie omgeving van Epe. Jij doet toch ook mee!
Meer weten! ➤


Avond4daagse Deventer

22-25 mei 2023: De avond4daagse in Deventer kent één afstand, met elke dag een andere route: we starten en finishen elke dag op een andere locatie en op de laatste dag worden de deelnemers feestelijk binnengehaald in de binnenstad. De loopafstand in Deventer is dit jaar ongeveer 6 km per dag.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Holten

22-25 mei 2023: De routes van alle afstanden liggen allemaal in de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving van Holten. Avond4Daagse Holten is meer dan wandelen alleen. Laat je verrassen en wandel mee. Kies uit drie afstanden: kort (4-6km), middellang (8-10km) of lang (10-12km). Inschrijven doe je als gezin met 4 personen of individueel.
Meer weten? ➤

Avond4daagse Nunspeet

22-25 mei 2023: Jaarlijks organiseert de gymvereniging in Nunspeet de avondvierdaagse. De start en finish is in het centrum op het marktplein. Inschrijven kan bij de VVV of op de 1e avond in de hal van het gemeentehuis. Ook lopen veel scholen en verenigingen mee; inschrijven kan dan via de school/vereniging.
Meer weten? ➤


Avond4daagse Beekbergen

30 mei - 2 juni 2023: De voorbereidingen voor de Avond4daagse van Beekbergen 2023 zijn in volle gang. Afstanden zijn 3 ½, 7 en 12 km. De kortste afstand is geheel rolstoelvriendelijk gemaakt, op een enkel punt is er een stukje alternatieve route mogelijk. Buggy’s en kinderwagens kunnen ook uitstekend mee op de kortste route.
Meer weten! ➤

Avondvierdaagse Voorthuizen

30 mei - 2 juni 2023: We gaan weer vier avonden lang samen met vrienden, familie en klasgenoten vijf kilometer in en rondom Voorthuizen wandelen. Op de vierde avond zullen de laatste kilometers net als de laatste jaren muzikaal ondersteund worden door dweilorkest O’Tunes. Na afloop van de vierde avond krijgt elke deelnemer een medaille.
Meer weten! ➤


Avond4daagse Lochem

6 - 9 juni 2023: De afstanden zijn 3km, 5km en 10 km. Het inschrijven gebeurt op verschillende plekken. Check de FB pagina als de info nog niet online staat voor inschrijvingen.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Putten

6 - 9 juni 2023: De avondvierdaagse is al sinds 1951 een begrip in Putten. De routes die jaarlijks worden afgewisseld nemen je mee langs vele mooie plekken die het dorp rijk is. Putten wordt omringt door bos, heide, weilanden, randmeren en polders. Er kan gekozen worden uit drie afstanden. De 5, 10 en voor de echte bikkels de 15 kilometer. Alle wandelaars die de avondvierdaagse hebben afgerond krijgen na afloop een welverdiende medaille.
De avondvierdaagse is een evenement voor jong en oud. Of je nu een echte sportfanaat bent of het liever wat rustiger aan doet, met elkaar zorgen ze er ieder jaar weer voor dat het een sportieve en vooral ook gezellige week is.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Ugchelen

6 - 9 juni 2023: Traditioneel doen er veel scholen uit de gemeente Apeldoorn mee aan het evenement dat in samenwerking met de Apeldoornse Wandel Federatie wordt georganiseerd. 
Meer weten! ➤

Wandel4daagse Wilp Bussloo Posterenk

6 - 9 juni 2023: De routes zijn heel anders dit jaar.. dit jaar wil je niet missen, Jij bent er toch ook bij.. de leukste AW4D 2023 uit de regio gaat binnenkort van start!
Meer weten! ➤


Avond4daagse Elspeet

12 - 15 juni 2023: Tijdens dit evenement wordt er vier avonden gewandeld in en rondom Elspeet. ESV Volleybalorganiseert al jaren dit sportieve evenement.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Ermelo

12 - 15 juni 2023: Goed nieuws! Het wandelfeest waar heel Ermelo naar uitkijkt is al weer bijna. Interactie organiseert de Avond4daagse voor Ermelo. Deze Avond4daagse staat bekend om de gezelligheid, saamhorigheid, de goede gesprekken, bijzondere ontmoetingen en samen liedjes zingen. Natuurlijk is buiten bewegen ook goed voor de gezondheid.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Hulshorst

13 - 16 juni 2023: Kom gezellig meewandelen met de avondvierdaagse Hulshorst. Niet alleen voor kinderen maar ook steeds meer doen volwassenen en ouderen mee. Geniet van de mooie omgeving rondom Hulshorst en proef de sfeer. Dit evenement wordt georganiseerd door buurtvereniging Hulshorst.
Meer weten! ➤

Wandel4daagse Klarenbeek

13 - 16 juni 2023: Ieder jaar organiseert SC Klarenbeek de Klarenbeekse wandel4daagse. De afstanden die kunnen worden gelopen zijn in 2023 de 4 en de 8 kilometer. Loopavonden zijn dinsdag-, woensdag-, donderdag en vrijdagavond. Op vrijdagavond is de grote intocht voor de wandelaars.
Meer weten! ➤

Avond4daagse Vaassen

13 - 16 juni 2023: Yes ook hier wordt er weer gelopen. Dit jaar speciaal voor alle kinderen van groep 1-2 ook met een afstand van 2,5 kilometer. Of kies jij heel stoer voor de 5 of 10 kilometer. Bij de intocht wordt je vrolijk binnengehaald met de muziekfanfare.
Meer weten! ➤


Avond4daagse Orderbos Apeldoorn

19-22 juni 2023: Kom jij ook lekker wandelen met je vriendjes en vriendinnetjes? Je kunt met je school meedoen maar ook individueel. Schrijf je op tijd in.
Meer weten! ➤


Avond4daagse Terwolde - de Vecht

20 - 24 juni 2023: Dit jaar wordt de 57e editie van de Avond4Daagse in de Vecht gehouden. Vele wandelaars zullen dan weer richting de Vecht komen om te gaan wandelen. De scholen en verenigingen die jaarlijks meedoen zijn uitgenodigd, maar voor de 'losse' deelnemers hierbij ook de uitnodiging.
Er zijn, zoals gewoonlijk, drie afstanden te wandelen: de 5, 10 en 15 km.

Potje met vet 2.0

Trek je schoenen aan, smeer je keel en ga op pad met het nieuwe Kinderen voor Kinderen lied “Avond4daagse”! Speciaal voor hét wandelfeest werd dit nummer geschreven. Ken jij het al?
Potje met vet 2.0: Het nummer zal de komende jaren alle Avond4daagsen opfleuren. Draai het lied, zing het mee en jij bent klaar om jouw Avond4daagse extra feestelijk te maken!