Het is weer ijsjes weer, hoera! Wij hebben de lekkerste ijssalons voor je op een rijtje gezet!

Ijssalon van Swoll Apeldoorn
‘dé ijsbereiders met passie’!
Al 12 jaar is van Swoll een begrip in Apeldoorn als het gaat om lekker ijs! Dagelijks wordt het ijs bij van Swoll vers en met passie bereid door Klaas en Dilan. Van Swoll kreeg in 2015 de 7e plaats voor ‘beste yoghurt ijs van Nederland’ en in 2016 de 7e plaats voor ‘beste malaga ijs van Nederland’!

Je vindt van Swoll in de gezellige Asselsestraat in Apeldoorn. Van Swoll is eenn absolute aanrader voor een heerlijk ijsje op de Veluwe! Wil je meer weten over Ijssalon van Swoll? Klik dan hier! 


Ijssalon de Parel in Putten

Al 25 jaar is IJssalon de Parel een begrip op de Veluwe. Echte ijsliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, getuige ook de prijzen die Frank heeft gewonnen. Maar ook voor een perfecte cappuccino of latte macchiato kun je uitstekend bij de Parel terecht. Frank is een echte vakman, voor wie alleen het beste goed genoeg is. Samen met zijn team zorgt hij,  in zijn prachtige winkel, voor een lekkere beleving voor iedereen! Wil je meer weten over Ijssalon de Parel? Klik dan hier!


Ijssalon de Rozeboom in Vaassen

Sinds 2007 is Ijssalon de Rozeboom gevestigd in het centrum van Vaassen. Het is een plek geworden om even lekker tot jezelf te komen!

Ijssalon de Rozeboom heeft maar liefst 36 verschillende ijssmaken die op een ambachtelijke manier met veel liefde en passie in een eigen ijsmakerij worden bereidt. Zo’n lekker en eerlijk ijsje vind je niet vaak! Alle smaken zijn lekker romig en vol van smaak met minimaal 35% echt fruit.

Daarnaast kun je ook voor heerlijke kop koffie terecht bij Ijssalon de Rozeboom! Wil je meer weten over Ijssalon de Rozeboom? Klik hier


IJs van Co in Hoenderloo
Ijs van Co maakt sinds 1938 ijs en zijn verkozen tot het lekkerste ijs van Gelderland. Volgens Go-Kids dus absoluut een bezoekje waard!
Dagelijks bereidt Ijs van Co vers vanille ijs en kan jong en oud genieten van heerlijk ambachtelijk ijs met keuze uit verschillende heerlijke toppings. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke echte slagroom met aardbeien? Loopt het water je al in de mond? Breng dan snel een bezoekje bij Ijs van Co in Hoenderloo!

Eén ding staat voorop bij Ijs van Co: topkwaliteit! Wil je meer weten over Ijs van Co? Klik dan hier!


Claudio’s Ijssalon in Apeldoorn

Geniet van ons onweerstaanbaar huisgemaakt Italiaans schepijs!
In 2017 & 2018 genomineerd voor beste ijssalon van Nederland

Claudio maakt dagelijks vers ijs*, bereid met ingrediënten als vers fruit, versgeperst sap en heerlijke noten. Iedere week worden de vaste smaken aangevuld met wisselende smaken. Zo is ieder bezoek aan Claudio’s steeds weer een verassing!
Naast het dagelijks bereiden van vers ijs maken wij ook heerlijke ijscoupes en milkshakes! Ook voor een traditionele Italiaanse espresso of cappuccino ben je bij ons aan het goede adres.
*Geen geur- en kleurstoffen. Ons vruchtenijs is lactose- en glutenvrij. Wil je meer weten over Claudio's Ijssalon? Klik dan hier! 


Froyo & Limburgia in Nunspeet

Een bezoek aan deze ijssalon is echt de moeite waard. Deze ijssalon zit sinds 2014 op het Stationsplein in Nunspeet en is hier niet meer weg te denken. Naast het heerlijke, ambachtelijke schepijs kunt u hier ook terecht voor het frisse frozen yoghurt ijs. Dat is heerlijk afkoelen op het sfeervolle terras! Wil je meer weten over Froyo & Limburgia? Klik hier!

Casa Piccola in Elburg
Casa Piccola is een authentieke ambachtelijke ijssalon. Dagelijks is de ijsbereider aan de slag om vers ijs te draaien van verse melk van Elburgse koeien en fruit van Fruittuin Verbeek uit Oldebroek. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg en daarom smaakt het ijs zo speciaal. Bij Casa Piccola vind je smaken die je nergens anders treft. Deze ontwikkelen ze zelf of in samenwerking met de Elburgse restaurants waar dit ijs ook wordt geserveerd. Als je binnenloopt in de sfeervolle ijssalon, kijk dan ook zeker even in de ijskeuken! Wil je meer weten over Casa Piccola? Klik dan hier!