Op zoek naar een leuk familie-uitje in Apeldoorn? Dan is de gloednieuwe bowlingbaan van ZERO55 de plek voor jou!

Nieuwe bowlingbaan in Apeldoorn

Bowlen in Apeldoorn op de leukste bowlingbaan
Wij komen graag bij ZERO55 in Apeldoorn. Zij hebben hier heel veel leuke verschillende activiteiten, leuk voor het hele gezin. Maar die bowlingbaan was altijd wel een beetje een dingetje. Ik houd van bowlen, maar deze baan was nogal krom. Ik moet zeggen dat ik best hoge scores haalde hierop, maar mijn man en kinderen zaten regelmatig te mopperen. Dus wie er nou echt goed kan bowlen bij ons thuis...
Gelukkig hebben ze bij ZERO55 veel aandacht voor de opmerkingen en tips van klanten en is de bowlingbaan deze maand vernieuwd! En wat is het mooi geworden! Het is nu echt de perfecte locatie voor een gezellig en actief dagje uit. Dus trek je bowlingschoenen maar aan.

Sportief familie uitje op de Veluwe

Bowlen in Apeldoorn met kinderen op de Veluwe
Bij ZERO55 in Apeldoorn draait alles om een unieke ervaring voor het hele gezin. De kindvriendelijke sfeer zorgt ervoor dat zowel jong als oud zich hier direct thuis voelt. Of je nu een ervaren bowler bent of voor het eerst een bal gooit, er is voor ieder wat wils. Je kunt een sportief potje bowlen, maar ook verschillende spellen spelen, lasergamen en karten. Zo hoeft niemand zich te vervelen gedurende het verblijf bij ZERO55.
Wij gaan vandaag dus weer eens een keertje een gezellig potje bowlen. De nieuwe banen en scoreborden met LED schermen zien er goed uit!

Bowlen in Apeldoorn

Bowlen in Apeldoorn op de leukste bowlingbaan
Met maar liefst 7 nieuwe bowlingbanen is er plek genoeg. Je kan met 6 personen op één baan terecht. Maar wij kiezen ervoor om 2 banen te huren, zodat wij lekker vaak aan de beurt komen. De nieuwe bowlingbanen liggen er glanzend bij en zijn echt super strak. Papa gooide de ene strike na de andere. De baan is goedgekeurd hoor ;)  
Bowlen in Apeldoorn met kinderen
Voor de allerkleinsten zijn er hellingsbanen als hulpmiddel. En natuurlijk kunnen ook de goten omhoog zodat de bal niet buiten de baan terecht komt. De eerste 10 rondes gebruiken wij om te oefenen, maar daarna spelen wij een serieuze competitie. We worden er steeds beter in ;)
Bowlen in Apeldoorn met kinderen
Wat zo handig is, is dat wanneer een volwassene aan de beurt is, de goten automatisch weer naar beneden gaan. Zelfs tijdens een competitie kun je halverwege wisselen in keuze in wel of geen gebruik maken van die handige hekjes. 
Bowlen in Apeldoorn met kinderen leukste bowlingbaan
Wij hebben een heerlijk avondje lol met elkaar. Kom jij ook binnenkort een balletje laten rollen? Je kunt een baan huren voor 1 of 2 uur. En natuurlijk kun je het bowlen ook altijd nog combineren met een andere activiteit.

Kun jij een strike gooien? ➤