Je hebt vast weleens gehoord van de prachtige beeldentuin met de zandsculpturen in het sfeervolle Garderen. Maar wist je dat je hier ook kunt genieten van een heerlijke Kinder high tea?

Wat is er nu leuker dan samen met je kinderen te genieten van een heerlijke middag vol lekkernijen en gezelligheid? Een Kinder high tea is dé perfecte activiteit om quality time door te brengen met je gezin. Wij hebben het voor je getest!

De leukste plek voor een kinder high tea

https://go-kids.nl/veluwe/blog/bijzondere-high-tea-op-de-veluwe
Wij zijn al een paar keer eerder bij de Zandsculpturen in Garderen wezen kijken. Het is hier echt leuk en ook een aanrader om samen met kinderen op bezoek te gaan. Samen met de beeldentuin is het een bijzonder interessant uitje. En nu dus echt een compleet dagje uit met een heerlijke Kinder high tea.

Lekkere high tea op de Veluwe

https://go-kids.nl/veluwe/blog/bijzondere-high-tea-op-de-veluwe
Deze High Tea is niet zomaar een standaard thee met wat hapjes. Nee, bij Lunchroom Rozentuin Garderen maken ze er echt iets bijzonders van. Ze serveren een scala aan hartige en zoete lekkernijen, begeleid door diverse soorten thee. De chef-koks bereiden alles met veel liefde en passie en dat proef je!

Lunchroom De Rozentuin

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
Wat deze lunchroom zo bijzonder maakt, is dat hier mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt werken. Zo krijgen zij de mogelijkheid om hun talenten te laten zien en zich te ontwikkelen in de horeca. Door hier te genieten van een high tea, draag je bij aan een inclusieve samenleving. Bijzonder mooi vinden wij, toch?

High tea De Rozentuin

https://go-kids.nl/veluwe/blog/bijzondere-high-tea-op-de-veluwe
Tijdens de High Tea worden we verwend met een variatie aan verrukkelijke hapjes en verschillende theesmaakjes: Jasmijn, Rooibos, Geurige Rozentuin,Lovely Lemon en Earl Grey. Maar we mogen ook kiezen voor andere drankjes zoals chocomelk, fristi of dubbelfris, er is van alles.

High tea hapjes

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
We starten onze High Tea met een heerlijk warm seizoens-soepje en een gevulde plank met oa. bospaddenstoelenkroketjes, stoofpotje, krokante bladerdeeg hapjes, foccacia en mini broodjes. Ook aan de kinderen hebben ze gedacht. De tafel lag al vol met lekkere spekjes wat het een extra feestelijk gezicht geeft en heerlijk is om direct van te snoepen.

Kinder high tea

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
Wij bestelden de High Tea de Luxe en voor de kinderen de Kinder high tea. En die start direct goed, want de kinderen hebben ondertussen al een heerlijk geurende pannenkoek voor hun neus staan. Met leuke sjabloontjes en heel veel zoete lekkernijen om hun pannenkoek mee te versieren.
Stiekem wordt er ook wel wat van onze plank gepakt hoor, die kleine bladerdeeg hapjes vinden zij ook heerlijk. Want voordat je pannenkoek helemaal mooi versierd is en je mag beginnen met eten duurt wel even. Gelukkig is er genoeg, dus het mag…

Lekkere broodjes bij de high tea

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
De tweede ronde bestaat uit goed gevulde hartige broodjes, rijk belegd met verschillende soorten salades, kaas en vleeswaren. De kinderen hebben heerlijk gesmuld van de pannenkoek en hebben nu eigen broodjes gekregen die ze zelf mogen beleggen met allerlei zoetigheid.

Beeldentuin Garderen

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
Eigenlijk zitten we al behoorlijk vol van al het lekkers, we zijn echt goed verwend. Voordat de schaal met zoete hapjes langs komt hebben we even tijd om door de beeldentuin te wandelen. De beeldentuin is vrij toegankelijk (alleen voor de zandsculpturen moet je een kaartje kopen). We lopen buiten een rondje en bekijken allerlei bijzondere beelden. Mooie beelden van steen, anderen van hout of brons. Sommige beelden zijn ook te koop: leuke herinnering voor thuis of als cadeau voor opa en oma.
De kinderen hebben ondertussen de speeltuin al ontdekt en springen en schommelen er flink op los terwijl wij nog even een kijkje nemen bij Eddy’s vogelhuisjesfabriek.
High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
We lopen daarna nog even met zijn allen richting de grote boomhut. Die is echt tof, de kinderen zijn een beetje teleurgesteld dat ze hier niet in mogen klimmen, maar als ze de schattige dieren in de dierenweide zien, zijn ze hun teleurstelling al gauw weer vergeten. Zo leuk hier. Ze hebben alpaca’s, kleine ezels, walibi’s en nandoes.
Walibi’s zijn kleine kangoeroetjes en een nandoe lijkt veel op een struisvogel, maar dan veel kleiner en lichter. Ze komen heel dicht bij het hek en zijn erg nieuwsgierig. Zo schattig!

De zoete hapjes van de Rozentuin

High tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
We gaan weer naar binnen en schuiven aan tafel. Er is een nieuwe ronde klaar gezet. We kijken onze ogen uit, zo veel en zo lekker! Scones met clotted cream en jam, panna cotta, een hele mix van patisserie (echt super lekkere zoeternijen om je vingers bij af te likken) en bonbons.
De kinderen willen al wat lekkers pakken, maar dan komt er ook voor hen nog een aparte schaal met mini-donuts, cupcakes en petit fourtjes. Oh oh, wat een verwennerij.

De High Tea is echt een feestelijke belevenis

Hight Tea met kinderen op de Veluwe bij Lunchroom Rozentuin in Garderen
Het is een perfect idee voor een verjaardagsfeestje of een gezellige middag met het gezin. En ook heel handig te combineren met een cultureel uitstapje. Of ga lekker winkelen. Je vindt hier van alles voor je huis, jezelf of toffe cadeautjes. Daar maak je iedereen wel blij mee.

Dus waar wacht je nog op?

Plan snel een middagje uit en trakteer jezelf en je kinderen op een onvergetelijke Kinder high tea ervaring! Je zult versteld staan van de diversiteit en kwaliteit die zij bieden. Kom langs en ervaar zelf wat een échte High Tea inhoudt!

Let op: reserveren is aanbevolen om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Lunchroom Rozentuin Garderen voor de beschikbaarheid en eventuele dieetwensen.

Check voor meer info! ➤