Promotie via Go-Kids

Welkom bij Go-Kids Veluwe & Stedendriehoek

Wil jij de tofste promotie voor jouw bedrijf?

Zelf vertellen hoe leuk, lekker, uitdagend, actief, spannend of bijzonder je bent is natuurlijk heel makkelijk. Maar als een ander dit over jouw bedrijf zegt, hebben mensen nog meer vertrouwen in dit oordeel. En zijn ze nog sneller geneigd om hier op bezoek te gaan.

Heb jij een kindvriendelijke onderneming op de Veluwe of in de Stedendriehoek of Achterhoek en wil je graag meer bekendheid onder jonge gezinnnen, ouders en grootouders van kinderen t/m 12 jaar oud?

Dan is Go-Kids het ideale platform voor jou!


Tof voor kids

 

Go-Kids is hét platform voor de leukste uitjes voor (groot) ouders met kinderen t/m 12 jaar

Go-Kids is een interactief regionaal platform, waar bezoekers alles kunnen vinden op het gebied van uitjes en activiteiten voor kinderen en het hele gezin in hun eigen regio. Go-Kids is actief in meer dan 26 regio's, in 2022 hebben wij meer dan 4 miljoen pageviews op onze website www.go-kids.nl gehad.

Wij inspireren onze volgers om eropuit te gaan, maar ook om een passende hobby te zoeken. We brengen vraag en aanbod bij elkaar, onder andere middels zoekfilters in diverse categoriën. Bijvoorbeeld middels onze categorie 'Eropuit', 'Overnachten', 'Kinderfeestjes' en 'Kindvriendelijk uit eten'. 

Go-Kids volgers

Wij bieden verschillende lidmaatschappen aan voor het promoten van jullie onderneming richting onze volgers via onze platform; dat bestaat uit onze site, social media FB en Insta en nieuwsbrief.

 • Op de Veluwe hebben wij gemiddeld 18.000 pageviews per maand.
 • In de Stedendriehoek hebben wij een gemiddelde van 12.000 pageviews.

Wij hebben naast onze groeiende website met bijbehorende nieuwsbrieven, welke worden gelezen door meer dan 30.000 volgers bij Go-Kids, ook een groot bereik onder onze vaste volgers via onze social media kanalen.

 • Go-Kids Veluwe heeft 22.000 volgers op Facebook en Instagram. 
 • Go-Kids Stedendriehoek heeft bijna 9.000 volgers op Facebook en Insta.

Allen (groot) ouders of verzorgers van kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar. Dus... is jullie bedrijf kindvriendelijk en wil je meer zichtbaar zijn in de regio? Dan is een lidmaatschap bij ons voor jullie zeker interessant!

Onze volgers worden jullie gasten

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, of wil je graag uitleg tijdens een gesprek? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact op via veluwe@go-kids.nl of stedendriehoek@go-kids.nl

Het gezicht achter Go-Kids Veluwe & Stedendriehoek

Bij Go-Kids Veluwe & Stedendriehoek werkt een heel top team van enthousiaste vrouwen en een groot aantal geweldige kinderen in de leeftijd van 3 tot 15 jaar. 

Regiomanager: Judith Hellema
Ik ben Judith en sinds mei 2021 werkzaam als Regio Manager voor Go-Kids Regio Veluwe & Stedendriehoek. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en samen hebben we een engeltje, drie bengeltjes en een prinses gekregen. Wonen doen we met veel plezier in het mooie en gezellige Vaassen. Precies midden tussen de Veluwe en de Stedendriehoek in. De perfecte locatie voor een dagje uit!

Go-Kids Veluwe & Stedendriehoek

Ambassadeurs: Marleen en Anniek
Samen met onze kinderen zijn wij altijd op zoek naar de leukste uitjes in onze mooie regio. 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kindvriendelijke bedrijf?

Wij promoten ondernemingen via meerdere kanalen. Wat kun je van ons verwachten:

 • een eigen uitgebreide bestemmingspagina's op onze Go-Kids website
 • jullie activiteiten voor kinderen in onze agenda 
 • promotie via social media: Facebook, Instagram en Youtube
 • onbeperkt mogelijkheden voor het aanbieden van winacties
 • deelname aan specials en nieuwsbrieven
 • unieke blogs over een uitstapje bij jullie onderneming
 • mogelijkheid tot aanleveren gastblog
 • deals & ticketing

Daarnaast schrijven wij steeds meer uitgebreide blogs gericht op thema's: zoals bijvoorbeeld de leukste outdoor uitjes, de lekkerste restaurants, de tofste binnenspeeltuinen, de mooiste zwembaden, etc.

Al enthousiast geworden? Mail veluwe@go-kids.nl of stedendriehoek@go-kids.nl 

Wil je eerst meer weten over de kosten van deze lidmaatschappen voordat wij een gesprek aangaan? Dat kan natuurlijk! Er is een basisprijslijst. Al zal elke samenwerking wel middels maatwerk afgesproken worden en er zijn natuurlijk ook afspraken over kortingen mogelijk ;)

Mail gerust voor meer info. Wij zijn klaar voor nog meer leuke uitjes!

Enthousiaste groet, 

Judith, Marleen en Anniek

 

Log In