Heel tof dat je vanuit Instagram een kijkje komt nemen op onze site.

Wil je niets meer missen van onze tips? Schrijf je dan ook vooral in op onze nieuwsbrief!

Op onze site is echt van alles te vinden voor jouw kids en je gezin in de regio Veluwe: Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Nijkerk, Voorthuizen, Putten, Ermelo, Hoenderloo, Epe en omstreken. 
Hier op de website, maar ook op Instagram, Facebook en zelfs in je mail... kijk gezellig rond, ontdek de tofste tips en ga leuke dingen doen met je kinderen. 

Wat plaats jij vandaag op instagram?

Vergeet ons niet te taggen als je ergens bent (geweest), als je een leuke dag of een gave tip voor ons hebt gevonden. Vinden wij super tof!!!

Op avontuur naar de Veluwe

Ontdek de leukste uitjes op de Veluwe met kinderen!

Door samen mooie gesprekken te voeren, veel plezier te maken en waardevolle herinneringen op te bouwen krijg je een hechtere band samen. En als je een stevige band met je gezin hebt, voelen je kinderen zich veilig, geliefd en ontwikkelen ze zich beter.

De toffe uitstapjes die je vindt op het website van Go-kids zijn hier erg geschikt voor. Toffe uitjes ondernemen met je kids zorgt ervoor dat je met volle aandacht er voor elkaar kan zijn.

En met de visie dat kinderen door veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen, geloof ik dat wij samen met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat onze kinderen de wereld steeds weer iets mooier ervaren.

Dat is de weg van mijn avontuur. En die starten met de leukste uitjes in de Veluwe.

Liefs Judith

Log In