Moederdag in de regio Utrecht & Amersfoort

Ga er met je moeder op uit en vier samen Moederdag

Verras je moeder op Moederdag. Elke moeder verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Natuurlijk begrijpen wij van Go-Kids dat je soms gewoon even geen ideeën hebt of gewoon niet weet wat leuk is om je moeder te geven. Gelukkig is daar Go-Kids! Ik help je graag op weg. Knutselideeën,  een lekker ontbijtje en erop uit tips in onze mooie regio Utrecht en Amersfoort. Na het lezen van deze blog zul jij boordevol ideeën zitten. En kan moederdag niet meer stuk!

Knutselpret

Al van kleins af aan komen de kinderen thuis met de mooiste creaties. Een mooie foto waar je bij weg smelt, twee voetjes in de vorm van een hartje of een zelfgemaakte theepot met een theezakje. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat het is, als jouw kind het maar heeft gemaakt. Dat doet je hart smelten en verdient een mooi plekje in huis.

Wil je wat knutselideeën op doen? Kijk dan eens hier

Moederdag ontbijtje

Er is niets lekkerder dan een heerlijk ontbijtje van je eigen kinderen. En of dat nou in bed is met het hele gezin of aan een mooi gedekte tafel. Een heerlijk vers croissantje of een zwart gebakken broodje, het maakt niet uit. Want het is gemaakt met een hoop liefde door jouw kinderen. Een fijner ontbijtje bestaat niet. Heb je wat inspiratie nodig voor het maken van een heerlijk ontbijtje? Klik dan hier voor hét recept.

Eropuit met Moederdag

Na dat heerlijke cadeautje en een lekker en gezellig ontbijtje is het tijd om eropuit te gaan! Er is vandaag genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling. Hier vind je de mooiste, kindvriendelijke wandelroutes.

Misschien is jouw moeder wel heel sportief en is ze dol op jumpen en klimmen. Neem dan eens een kijkje bij Play-in! Met drie concepten onder één dak heb je genoeg te kiezen. 

Vandaag is het de laatste dag dat je World of Dino's kan bezoeken. En hoe leuk dat je een ticket kan kopen met 20% Go-Kids Korting! World of Dino's is een uitje voor het hele gezin, zowel jong als oud kijken hun ogen uit. 

Bij Geertjes Hoeve kun je genieten van een heerlijke moederdag brunch. De brunch wordt geserveerd aan mooie, versierde tafels vol met ambachtelijke verwennerijen. Na het eten mag je de geitjes een flesje geven en een pony ritje maken.

Ben je op zoek naar een gezellig adresje op de dag af te sluiten met een lekker hapje en drankje?Op Go-Kids vind je het allemaal!

Fijne Moederdag