Lianne van Go-kids Utrecht & Amersfoort logeerde met haar gezin een nachtje in een Pipowagen bij Kampeerboerderij De Straat-Hof in Leimuiden. We werden erg gastvrij ontvangen. De kinderen keken hun ogen uit en hebben zich enorm vermaakt op de boerderij en tussen de dieren. 

Op de boerderij

Kampeerboerderij de Straat-Hof is een moderne veeboerderij. Er zijn lakenvelder-koeien, ezels, schapen, alpaca's, kippen, cavia's en geiten. Kinderen zijn de hele dag welkom in de stal en mogen alle dieren aaien en ervaren daarmee het echte boeren leven.
Met de boer mee

Onze jongens mochten met de boer mee om de dieren eten te geven. De boer nam enorm de tijd. Ze leerden wat de dieren eten en drinken en ook hoe ze het beste konden voeren. En natuurlijk moest er gewerkt worden; het hooi moest in de kruiwagen en de kruiwagen moest mee naar de dieren! 
Op de boerderij

Spelen en ravotten

Voor kinderen is er genoeg te beleven bij Kampeerboerderij De Straat-hof. Er is een groot speelveld waar kinderen kunnen klimmen, glijden en schommelen. Voor de kleinere kinderen is er een speelhuisje op een van de kampeer velden.
Speelveld

Grotere kinderen kunnen van de kabelbaan of zich vermaken met de pingpongtafel. Ook is er een basketbal/voetbalveld waar ze lekker kunnen rennen en spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ook is er een enorm hoge glijbaan waarop je uitkijkt over het speelveld en een deel van de camping.
Speelveld

Het hoogtepunt van onze jongens was het slingertouw in de stal. Tussen de strobalen slingeren en glijden vanaf de glijbaan!
Slingertouw

Logeren op de boerderij

Je kunt bij Kampeerboerderij De Straat-hof zowel met eigen kampeermiddel (tent, vouwwagen, caravan en camper). De boer zet het kampeermiddel voor je op z’n plek. Hierdoor blijft het gras mooi en groen én is de camping autovrij! De rustige omgeving zorgt ervoor dat je helemaal kunt ontspannen terwijl je geniet van de geluiden van de natuur. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel dan kun je logeren in een van de Pipowagens of in een van de vetrekken in de oude stal.
Pipowagen

Straat-hof app

De Straat-hof beschikt ook over een handige app. In de app kun je de activiteiten vinden die De Straat-hof organiseert, broodjes en eten bestellen in het hoogseizoen, uitjes in de omgeving vinden. Ook kun je een fiets huren om de omgeving te bekijken. Maak je gebruik van de vertrekken in de oude stal of van de Pipowagens, dan kun je een heerlijk ontbijt bestellen.
Ontbijt

Reserveer je verblijf! >