Willem van der Veldenweg 57, 2451BB Leimuiden

Ben jij jarig en heb jij zin in een feestje tussen de dieren op de boerderij? Kom dan naar boerderij de Straat-Hof en vier een geweldig onvergetelijk leuk boeren kinderfeestje.

Dol op dieren, feesten en lekker spelen op de boerderij?

Kom gezellig knuffelen met de dieren, slingeren aan het slingertouw, spelen in het hooi, glijden van de mega glijbaan, trampoline springen, spelletjes doen op het sportveld, klimmen en nog zo veel meer. Op deze boerderij heb je echt de ruimte om te genieten van een leuk boerderijfeestje en heerlijk te ravotten. 

Verschillende kinderfeestjes 

Voor ieder wat wils! Er zijn vele verschillende mogelijkheden en uitbreidingsopties mogelijk om je feestje te vieren bij boerderij De Straat-Hof. 

Zo kun je naast het spelen ook bijvoorbeeld een workshop vrolijke boerderijdieren schilderen er bij reserveren, knutselen, schminken, je boerendiploma halen, een polderwandeling, een huifkarritje maken of marshmallows roosteren op een kampvuur.

Ook zijn er binnenruimtes te huur, is er catering mogelijk en kun je zelfs overnachten in heuse pipowagens.

Er is van alles mogelijk dus, neem contact op met de boerderij voor de mogelijkheden.

Familiefeest op de boerderij

Naast de veehouderij kun je ook kamperen op de boerderij of slapen in de Herberg met familieverblijven en een B&B boertelkamer. De Herberg is het gehele jaar open! En er is volop speelgelegenheid.

Boer Aad en boerin Petra staan altijd voor vragen open en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Voor een geslaagd familiefeestje kan je aan je verblijf een Poldersafari of een wandeling met Boer Aad & Petra door de Grote Heilige Geest Polder bijboeken. Zo kom je meer te weten over hoe de polder tot stand is gekomen, het boerenleven en over de dieren en planten die je onderweg tegen komt. 

Voor een tof kinderpartijtje of een geslaagd familiefeest ben je zeker aan het juiste adres bij Kampeerboerderij De Straat-Hof in Leimuiden, midden in het Groene Hart!

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor