Nieuw in Twente. Escaperoom Morskieft voor Kids!

KUN JIJ ONTSNAPPEN BINNEN DE TIJD?

Ga de uitdaging aan en kom naar Escape Room Morskieft te Reutum

Escaperoom Morskieft is een onderdeel van café, restaurant en speeltuinen Morskieft. Escaperoom Morskieft beschikt over 3  kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) en 1 kamer voor volwassenen

Heelal kamer

Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof!Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde. 

Het Onbewoonde eiland

Puzzel je een weg door de natuur en kom terug op de bewoonde wereld. Jullie zitten met jullie boot op zee en zien een eiland. Puzzel een weg door het water en zorg dat jullie hier droog aankomen.  Over 45 minuten vliegt er een redding vliegtuig over, lukt het jullie om het vuur aan het branden te krijgen? Succes!

De Gymzaal

Tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie is het fluitje van meester Willem verdwenen! Over 45 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan beginnen. Maar meester Willem laat jullie niet eerder gaan dan wanneer zijn fluitje terug is! Helpen jullie mee zoeken?

Voor alle kamers geldt:

Het gehele avontuur duurt zo'n 60 minuten. De kinderen beginnen met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen. Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje. Minimaal 2 kids, maximaal 5 kids. Vanaf 8 jaar.

Heb je het spannende avontuur overleefd? Ga dan daarna nog even lekker spelen in de binnen of buiten speeltuin. De entree is bij deelname aan de Escaperoom gratis.

 

Boek direct je kamer.