Krazy Kangaroo 

Krazy Kangaroo is het gaafste trampolinepark van Enschede en Twente. Spring op mega grote trampolines, doe coole trucs, en laat je vallen in de Pillow Pit. Krazy Kangaroo heeft springtijden voor verschillende leeftijden! 

  • De beste en nieuwste faciliteiten
  • Challenging activities
  • Chill atmosphere
  • Great food and drinks
  • Professionele begeleiding en veiligheid

Krazy Kangaroo biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Horeca

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder .wat wils en alle gerechten worden vers bereid.

Wifi 

Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode.

Openingstijden Krazy Jump (v.a. 8 jaar)

Maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur.

Openingstijden Kids Jump ( vanaf 2 jaar)

Woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 12:00 uur.

  • Begeleiding tijdens de Kids Jump is verplicht bij alle leeftijden en de begeleider mag gratis mee springen, maximaal 2 kinderen per begeleider.
  • Tijdens de vakantie is er iedere dag Kids Jump van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Openingstijden Horeca

Ma, di, do,vrij vanaf 14:30 uur

Woensdag vanaf 13:30 uur , zaterdag en zondag vanaf 08:30 uur