Hittegolf in Twente

Zoek je verkoeling en wil je lekker gaan zwemmen met de kids? Wij hebben een aantal leuke zwembaden in Twente voor je op een rijtje gezet, met de actuele openingstijden tijdens deze hittegolf.

Zwembad het Sportpark in Almelo 

Op het sportpark is een binnen en een buitenbad. Het buitenbad heeft meerdere zwembaden, een gave glijbaan en een apart bad met duikplanken en startblokken. Ook is er een groot peuterbad. Op de grote ligweide is plek genoeg om lekker te zonnen.  Het buitenbad is deze week iedere dag geopend van 07:00 uur tot 20:00. Op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur. 

Zwembad de Mors in Delden 

Een leuk buitenbad in Delden. Het zwembad heeft een apart baby/peuterbad met een riante plek om als ouders te zitten. Er staan diverse bankjes. Je kunt hier heerlijk in de schaduw zitten want er hangen diverse zonnedoeken waar je onder kunt zitten. Het baby/peuterbad heeft een kleine glijbaan en een fontein/ sproeier.

Er is een ondiep bad waar de kids met en zonder diploma in kunnen spelen. Er is een glijbaan en een sproeier. Er is ook een 1 meter bad met een super gave glijbaan. Knetterhard naar beneden glijden! In het diepste bad zijn 2 grote duikplanken waar de gaafste kunsten getoond worden. Het buitenbad is  iedere dag geopend van 07:00 uur tot 19:45 uur. Op zaterdag van 11:00 uur tot 16:45 uur  en zondag van 10:00 uur tot 16:45 uur. 

Zwembad Vondersweijde in Oldenzaal

Een groot binnenzwembad met onder andere een grote glijbaan en speelattributen in het water. Maar ook een heerlijk  buitenbad met ruime ligweide en  diverse speelattributen. In de zomervakantie is het zwembad iedere dag geopend van 11:00 uur tot 20:45 uur. 

Tuindorpbad Hengelo

Het Tuindorpbad is een natuurbad. Een kindvriendelijk en sfeervol familiebad. Het ligt midden in de historische wijk het Tuindorp. Het natuurbad heeft een zandstrand en drijfvlotten waar jongeren elkaar ontmoeten. Het natuurbad staat onder deskundig toezicht van vier gediplomeerde badjuffen. Het zwembad heeft door opwellend grondwater een natuurlijke reinigende verversing en geen last van blauwalg en bevat geen chemische reinigingsmiddelen

Het Tuindorpbad is iedere dag  van 10.00 tot 11.00 en van 14.00 tot 18.00 uur. En op dinsdag en donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur. In het weekend van 11:00 uur tot 18:00 uur. 

Zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum

Zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum is een Openlucht zwembad met verschillende baden. Een zwembad met 2 super gave glijbanen, een bad met een duikplank en ondiepe kinderbaden. Een zwembad geschikt voor alle leeftijden. Ook is een een riante ligweide met speelgelegenheden. De gehele week is het zwembad iedere dag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. In het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur. 

Twentebad Hengelo 

Binnen en buiten zwemmen in de riante zwembaden van Twentebad Hengelo. Een grote ligweide en ondiepe buitenbaden bieden uren zwemplezier. Het buitenbad is geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 9:30 uur tot 16:30 uur. 

Zwemvijvers

Zwemmen in een zwemvijver op een recreatiegebied geeft al snel een andere beleving aan zwemmen. Spelen met zand en water, speeltuinen op het veld, het geeft een heerlijk vakantie gevoel.

In Twente hebben we 3 grote zwemvijvers.

En dan hebben we natuurlijk nog het Lutterzand. Door het ondiepe water is dit een fantastische speelplek met mooi weer. Kinderen kunnen er lekker in rennen, spelen, zandkastelen bouwen en waterdiertjes vangen. Door de stroming die in het water zit, is het een aanrader om een zwemband mee te nemen! Lekker dobberen op het water! https://go-kids.nl/twente/erop-uit/Natuurgebied-Lutterzand

Veel waterplezier!

Ken je nog een leuke zwemplek in Twente? We horen het graag via twente@go-kids.nl