Zwemmen in Sportcentrum Vondersweijde

Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal

Sportcentrum Vondersweijde

In het multifunctionele Sport- en gezondheidscentrum vind je alles onder één dak: sport, plezier, ontspanning en bewegen, individueel of onder professionele begeleiding.

Het zwembad is een leuk, warm en overzichtelijk zwembad en daarom uitermate geschikt voor gezinnen. Een baantje zwemmen of gezellig een dagje vrij zwemmen met het hele gezin? Dat kan prima in zwembad Vondersweijde. Met onder andere een grote glijbaan, speelattributen in het water, het buitenbad met ruime ligweide en de diverse speelattributen.

Discozwemmen

Regelmatig kun je op vrijdagavond Discozwemmen. Lekker swingen, plonsen, bubbelen en springen op de gaafste muziek. Het disco zwemmen is van 18:30 uur tot 21:00 uur en kost €4,30. In de agenda staat wanneer de volgende keer is! Met onze Go-Kids deal ontvang je 30% korting op discozwemmen.

go-kids.nl/twente/deals/-70

Zeemeermin zwemmen

Bij zwembad Vondersweijde geven ze regelmatig lessen om te leren zwemmen als een zeemeermin. Je mag een staart van hun lenen en leert alle dingen die je weten moet! Houdt onze agenda in de gaten voor nieuwe data.