Zwemmen in Sportcentrum Vondersweijde  

Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal

  Sportcentrum Vondersweijde

  In het multifunctionele Sport- en gezondheidscentrum vind je alles onder één dak: sport, plezier, ontspanning en bewegen, individueel of onder professionele begeleiding.

  Het zwembad is een leuk, warm en overzichtelijk zwembad en daarom uitermate geschikt voor gezinnen. Een baantje zwemmen of gezellig een dagje vrij zwemmen met het hele gezin? Dat kan prima in zwembad Vondersweijde. Met onder andere een grote glijbaan, speelattributen in het water, het buitenbad met ruime ligweide en de diverse speelattributen.

  Zomervakantie bij zwembad Vondersweijde

  Het zwembad is tijdens de zomervakantie iedere dag geopend van 11 uur tot 20:45 uur. Elke dag ligt er een gaaf opblaasobject in het water

  De eerste week en de laatste week van de zomervakantie is er op woensdags en zondag ook nog een loopmat in het water.

  Elke woensdag en vrijdag kun je meedoen aan het spel: een reis om de wereld. Tussen 12 uur en 15:00 uur kunnen de kids  meedoen aan activiteiten in het thema  andere landen ( bijvoorbeeld snorkelen in curaçao – surfen op hawai – kamelen race in egypte etc)

  Voor de activiteiten krijgen kinderen een stempel op een stempelkaart. Bij voldoende stempels (gedurende de hele vakantie) ontvangen ze een leuke prijs. 

  Discozwemmen

  Regelmatig kun je op vrijdagavond Discozwemmen. Lekker swingen, plonsen, bubbelen en springen op de gaafste muziek. Het disco zwemmen is van 18:15 uur tot 21:00 uur en kost €4,15. In de agenda staat wanneer de volgende keer is! Met onze Go-Kids deal ontvang je 30% korting op discozwemmen.

  go-kids.nl/twente/deals/-70

  Zeemeermin zwemmen

  Bij zwembad Vondersweijde geven ze regelmatig lessen om te leren zwemmen als een zeemeermin. Je mag een staart van hun lenen en leert alle dingen die je weten moet! Houdt onze agenda in de gaten voor nieuwe data. 

   

   

  Adres

  • Adres: Ada Kokstraat 20
  • Stad:  Oldenzaal
  • Land:  NL
  • Postcode:  7572 EA