Lastig hè, een kinderfeestje kiezen? Je wilt natuurlijk graag een kinderfeestje organiseren waar niet alleen je zoon of dochter blij van wordt, maar waar ook de andere kinderen nog even over napraten. Is jouw zoon of dochter in de herfst of winter jarig? Dan speel je misschien liever op safe bij het plannen van het kinderfeestje! In Twente en omgeving zijn ontzettend veel leuke locaties om je kinderfeestje binnen te vieren. Vier je jouw feestje in het voorjaar of de zomer, dan is het natuurlijk heel erg leuk om je feestje lekker buiten te vieren.

We hebben voor jullie 2 overzichten met wel 30 leukste locaties om jouw kinderfeestje te vieren in Twente, Achterhoek en zelfs het Duitse grensgebied!

Heel divers en voor grote en kleinere budgetten. Er staan ook leuke tips tussen om je kinderfeestje thuis te vieren. Wat je ook kiest, een feestje wordt het sowieso! 

Je klikt via de tips hieronder door naar de leukste feestjes binnen óf de leukste feestjes buiten 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje bij Vallei53
Meer weten

Kinderfeestje bij Vallei53

Blikkersmaatweg 15, Enschede

Kinderfeestjes bij Vallei 53! Het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje vier je in Enschede bij V... bekijk

 

wil je graag nog even verder speuren? Check dan onze verzamelpagina met kinderfeestjes waar je middels zoekfilters jouw favoriete kinderfeestje vindt.

Kijk je liever wat er in jouw buurt aangeboden wordt? Gebruik dan onze kaartfunctie! 

Via de kaartfunctie kun je namelijk aanklikken wát je zoekt en rondom je eigen woonplaats zoeken. Zo hebben we ontzettend veel leuke kinderfeestjes in en rondom Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen, Enschede, Eibergen, Groenlo, Almelo en ga zo maar door.

Heel veel plezier!

 

Log In