Benieuwd naar mijn ervaring? Ik schreef er een blog over!

Avatarz Naturepark

AvaTarZ bestaat sinds 2011 en is inmiddels het grootste klimbos van Nederland. Na de bouw en opening in 2011 is het bos snel doorontwikkeld. We zijn begonnen met 5 klimparcoursen met ruim 70 uitdagingen, maar nu in totaal met ziplines heeft AvaTarZ meer dan 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen voor hoog en laag. Het hoge parcours mag vanaf 10 jaar geklommen worden. Zodra er een volwassene mee klimt mag dit vanaf 9 jaar.

AvaTarZ heeft een aantal geweldige parcoursen voor kidz van 6 – 9 jaar. Op 2 tot 4 meter hoogte gaan zij op avontuur. Hierbij kunnen ze lekker klimmen en klauteren over maar liefst 30 stoere hindernissen. Van net tot touwladder en klimbrug. En het leukste op dit speciale KidZ klimparcours? Vier ziplines waarmee ze lekker tussen de bomen door roetsjen.

Het terras is nog verder verfraaid, waardoor het er tijdens de (na)zomer heerlijk vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje. En in de speeltuin naast het terras hebben ze een nieuw springkussen en een nieuwe schommel.
 
 
Tip: wil jij je bezoek combineren met een leuke wandeling? Ze hebben bij Avatarz een leuke neiuwe W-tjes wandeling! 
 
 

W-tjes route

AvaTarZ is gericht op de natuur. Die natuur is niet alleen krachtig en stoer, maar soms ook zacht. Hetzelfde geld ook voor de dieren in het dierenrijk. Ze kunnen vaak iets wat wij mensen niet kunnen en zijn ergens heel erg goed in. Hoewel je vandaag veel kunt opzoeken op internet is soms ook leuk ‘te weten’. AvaTarZ heeft een aantal leuke weetjes uitgezocht en een ‘W-tjes route’ bedacht. Rondom haar terrein zijn hiervoor
een 20-tal bordjes uitgezet met iets interessants over dieren, natuur en AvaTarZ zelf. Aan de kinderen de taak om aan de hand van een vragenlijst de juiste bordjes te zoeken en zo het juiste antwoord te begrijpen en misschien daarna wel te weten.

Ruime openingstijden tijdens vakanties

Ze zijn tijdens de vakantieweken dagelijks geopend tussen 10.00-18.00 uur. Tijdens de meivakantie is dit vanaf dinsdag 25 april. 

 
Ps. Je kunt er ook weer je superstoere kinderfeestje organiseren!!

 

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke uitjes in Twente, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.