Benieuwd naar mijn ervaring? Ik schreef er een blog over!

Avatarz Naturepark

AvaTarZ bestaat sinds 2011 en is inmiddels het grootste klimbos van Nederland. Na de bouw en opening in 2011 is het bos snel doorontwikkeld. We zijn begonnen met 5 klimparcoursen met ruim 70 uitdagingen, maar nu in totaal met ziplines heeft AvaTarZ meer dan 110 in moeilijkheid variërende uitdagingen voor hoog en laag. Het hoge parcours mag vanaf 10 jaar geklommen worden. Zodra er een volwassene mee klimt mag dit vanaf 9 jaar.

AvaTarZ heeft een aantal geweldige parcoursen voor kidz van 6 – 9 jaar. Op 2 tot 4 meter hoogte gaan zij op avontuur. Hierbij kunnen ze lekker klimmen en klauteren over maar liefst 30 stoere hindernissen. Van net tot touwladder en klimbrug. En het leukste op dit speciale KidZ klimparcours? Vier ziplines waarmee ze lekker tussen de bomen door roetsjen.

Op woensdag en vrijdag (vanaf afpril) zijn zij geopend tussen 12.30 en 18.00 uur. In de weekenden tussen 11.00-18.00 uur. Het terras is nog verder verfraaid, waardoor het er tijdens de (na)zomer heerlijk vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje. En in de speeltuin naast het terras hebben ze een nieuw springkussen en een nieuwe schommel.
 
Ps. Je kunt er ook weer je superstoere kinderfeestje organiseren!!
 

Reserveer snel je plek!

Reserveer een avontuur in de bomen

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke uitjes in Twente, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.