Hengelosestraat 230, 7562 PK Deurningen

Beleef een geweldig avontuur in klimbos AvaTarZ!

In het ecologische klimbos zijn meer dan 100 hindernissen uitgezet, verdeeld over 9 parcoursen. AvaTarZ is hiermee het grootste klimbos van Nederland. Belangrijker is dat we afgelopen jaar door de ANWB als beste klimpark van Nederland zijn getest.
Voor kinderen vanaf 6 jaar wacht er op 2 tot 4 meter hoogte een speciaal kidz parcours met 30 hindernissen. Het KidZ Parcours heeft een speciaal veiligheidssysteem. Heel handig, want zo hebben de kidz beide handen vrij voor het spannende, 2 uur durende avontuur.

laag parcours Avatarz

Vanaf 10 jaar mogen kinderen alleen op het hoge parcours. Heel stoer, hoog in de bomen. Avontuurlijk en veilig. En denk je alles te hebben gehad dan wacht je nog een 200 meter lange kabelbaan. Onvergetelijk en supergaaf.

Peuterpad

Ook voor de jongste helden is er een stoere plek om te klimmen en te klauteren. Het PeuterPad is speciaal voor de kleinsten tot 6 jaar welke nog niet kunnen klimmen in het Klimbos. Samen met het coole SpringkuZZen , het speelhuisje en de kabelbaan een gave plek om lekker actief bezig te zijn.

peuters Avatarz

Dus gaat je oudere broer of zus klimmen bij Avatarz kom dan lekker mee. Of wil je gewoon even spelen , je ben van harte welkom. Entree is gratis en voor de ouders of opa's en oma's is het Terras dichtbij voor een lekker kopje koffie met iets lekkers.  

Terras en horeca

Het zonovergoten terras is 2020 volledig vernieuwd en opnieuw ingericht. Het terras is gelegen achter de receptie en biedt veel ruimte. De inrichting is met stoere tafels en praktische stoelen en banken. Dicht bij de grote weg beleef je een hele andere wereld omringt door natuur. Mocht het te warm worden, is er mogelijkheid om de schaduw op te zoeken. Er is een leuke menukaart en er zijn ook gerechten to-go beschikbaar voor de wandelaar of fietser. Voel je welkom!

Terras Avatarz

Naar website

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor