Krazy Kangaroo

Krazy Kangaroo is het trampolinepark van Enschede! Het biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers.

Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Krazy Kangaroo biedt veel meer dan alleen springen op trampolines en daarom is het ook erg in trek bij de wat oudere kids. Om de jongere kids ook lekker te kunnen laten springen zijn er speciale  kidsjump tijden. Lees hier meer over Krazy Kangaroo

Zwembad Vondersweijde

Zwembad Vondersweijde in Oldenzaal is  een leuk, warm en overzichtelijk zwembad en daarom uitermate geschikt voor gezinnen. Een baantje zwemmen of gezellig een dagje vrij zwemmen met het hele gezin? Dat kan prima in zwembad Vondersweijde. Met onder andere een grote glijbaan, speelattributen in het water,  en de diverse speelattributen.

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in het zwembad van Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal elke dag komen zwemmen van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Op woensdag en zondag ligt er een loopmat in het water vanaf 12:00 uur. En elke dag ligt er een gaaf opblaaskussen in het water vanaf 12:00 uur. Zwemmen wordt zo extra leuk! 

Lees hier meer over Zwembad Vondersweijde

 

Escape Room Morskieft

Het uitje waarbij samenwerken met je vrienden heel belangrijk is. De Escape Room is geschikt voor kids van 8 t/m 15 jaar. Er zijn 3 kamers voor kinderen.

Het Onbewoonde eiland: Puzzel je een weg door de natuur en kom terug op de bewoonde wereld. Jullie zitten met jullie boot op zee en zien een eiland. Puzzel een weg door het water en zorg dat jullie hier droog aankomen.

Over 45 minuten vliegt er een redding vliegtuig over, lukt het jullie om het vuur aan het branden te krijgen? Succes!

De gymzaal: Tijdens de laatste gymles voor de zomervakantie is het fluitje van meester Willem verdwenen! Over 45 minuten gaat de bel, de schoolvakantie kan dan beginnen.Maar meester Willem laat jullie niet eerder gaan dan wanneer zijn fluitje terug is! Helpen jullie mee zoeken?

Heelal: Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof! Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde.

Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje.

Prijs: €10,50 p.p. Reserveer je kamer hier. 

Blacklight Midgetgolf. Indoor midgetgolf

Een nieuwe ervaring van midgetgolf beleven? Ga dan naar Speeltuin Morskieft in Reutum. Een gloednieuwe blacklight midgetgolfbaan staat op je te wachten. Een 18 holes baan die door de blacklights worden aangelicht. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen.

Het thema van de Blacklight midgetgolfbaan is de onderwaterwereld en de jungle. En dat zie je direct als je binnen stapt aan de prachtige kleurrijke muurschilderingen.

Reserveer hier je afslag. 

 

Schaatsen bij IJsbaan Twente

Ga lekker actief doen met je Kids! En het leuke is.... voor ouders is schaatsen net zo leuk als voor de Kids.

IJsbaan Twente is een volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede met een 400 meterbaan, 30*60 meterbaan en een middenterrein (Batjes Speelplaats) met glijbaan en twee springkussens (één van wel 5 bij 10 meter!). Het is mogelijk om schaatsen te huren.

Op de binnenbaan kunnen de kids hun schaatskunsten oefenen. Er zijn zelfs Bobby's (oefen zeehondjes) voor een stabieler gevoel. Met een lekker muziekje op de achtergrond zit de sfeer er meteen in. Kan je kind al wat beter schaatsen? Dan kun je afstanden maken op de buitenbaan. Voor en na het schaatsen kun je even lekker bijkomen in het gezellige Schaatscafé met voldoende zitruimte en een uitgebreide menukaart.

Recreatiebad de Wilder

Zwemmen is een uitje waar je de kids altijd blij mee maakt.Lekker plonsen, van de glijbaan, stoomversnelling of in het golfslagbad. In dit zwemparadijs is het voor iedereen een feestje.

In Recreatiebad de Wilder in Haaksbergen kunnen kids zich heerlijk uitleven. Er is volop vermaak voor jong en oud. Een grote glijbaan van 80 meter lang met lochteffecten, een golfslagbad, draaikolk, peuterbaden en nog veel meer gave water attractie's.

Let op: Zwembad de Wilder in Haaksbergen heeft nog geen voorjaarsvakantie en daarom gelden de reguliere openingstijden. Die vind je hier. 

De voorjaarsvakantie in Haaksbergen is een week later. Zwembad de Wilder bestaat dan 30 jaar en dat vieren ze met een Drijf- Inn bioscoop op woensdagavond 26 februari 2020. 

ZERO55

Zero55 is het activity center in Enschede. Voor iedereen die van uitdaging, actie en spanning houden. E- Karten en Lasergame onder 1 dak.

E-Karten: Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick. E-karten is karten op een indoor kartbaan, maar dan zonder herrie en stank. En met een een spectaculaire lichtshow met glow in the dark effecten en lekkere racemuziek. Deze combinatie is uniek in Nederland. E-karten is voor iedereen die groter dan 1.35 m is. De karts kunnen op verschillende snelheden worden ingesteld en daardoor is het ook voor de wat jongere kids veilig. 

Lasertag: Waan je bij Lasertag in een futuristische real game simulatie. Vind je lasergamen leuk? Dan vind je Lasertag spectaculair. Het is actiever, tactischer en geschikt voor jong en oud. Er zijn verschillende spelsituaties en er is veel digitale interactie. 

ZERO55 is tijdens de vakantie iedere dag geopend van vanaf 10:00 uur. Voor het reserveren van een starttijd, de combideals of meer informatie klik je op deze link. 

Bowlen 

Bowling Enschede is een uitje voor het hele gezin! 16 zeer moderne bowlingbanen met gave verlichting geven een speciale sfeer. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores tijdens het bowlen nog meer kleur. 

Voor kids is dit op en top vermaak en het spelletje is niet moeilijk. Met behulp van de computer is het tellen van de scores geen probleem meer. Er zijn kinderschoenen aanwezig vanaf maat 28, kinderballen en de zijkanten kunnen omhoog waardoor de bal niet in de goot belandt. Gegarandeerd scoren! Diverse animaties, swingende muziek en de discoverlichting maken het feestje helemaal compleet. Reserveer hier je baan. 

 

 

 
 

 

Log In