Binnenspelen in de Achterhoek
Sevink Molen

Bij Sevink Molen kan je naast de mooie buiten speeltuin ook heel erg goed binnenspelen. Er is van alles te zien en te doen in deze binnenspeeltuin met ridder en dino thema. Wat gelijk opvalt is het gave kasteel met binnen allemaal geheime plekjes. Je voelt je een echte ridder als je hier door alle gangen loopt. In de zandbak kan je op zoek naar fossielen en gouden munten. Als je genoeg munten vindt kan je zelfs een kadootje uitkiezen. Maar er is nog veel meer, er zijn trampoline's, glijbanen, skelters, klimnetten en een heuse draaimolen. Genoeg te doen dus op een druilerige dag.

Megapret

Ook bij Megapret in lievelde kan je je heel goed binnen vermaken. In de 4 verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. De indoor speeltuin bestaat onder meer uit ballenbakken, trampolines, springkussen, een familieglijbaan, ballenkanonnen, een bouwhoek en een peuterruimte. De kinderdisco en zelfs een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog maken deze speeltuin uniek. 

Hof van Eckberge
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge! Spelen en beleven doe je bij Hof van Eckberge in Eibergen. Hier vind je eindeloos speelplezier voor jong en oud. In het  25.000m² grote belevingspark kun je binnen spelen, buiten spelen, waterpret beleven, bowlen, lasergamen en nog veel meer. In de indoor kinderspeeltuin van Hof van Eckberge vind je een grote jungle-klimstructuur vól avontuurlijke en uitdagende onderdelen. Van glijbanen en een rodelbaan tot trampolines, een enorme touwbrug en een doolhof. Voor de allerjongsten (t/m 4 jaar) is er een speciale peuterzone met wiebelkussens een loopbrug en een kleinere glijbaan. Lasergamen, bowlen en lekker eten behoort ook tot de mogelijkheden!
 
Racemania
Heb je een kind die gek is op snelheid en racen? Dan moet je hem of haar zeker een keer meenemen naar Racemania in Ruurlo. Deze te gekke binnenlocatie heeft maar liefst 8 verschillende racebanen. En het mooiste is dat de kinderen niet zelf in de auto hoeven te stappen maar op een miniatuurbaan racen. Ook voor de mama's wel geruststellend.

Log In