Binnenspelen in de Achterhoek
Ook in de Achterhoek is genoeg te doen. Ben je op zoek naar een leuke indoorspeeltuin op een regenachtige dag? Zoek niet langer, wij hebben ze al voor je op een rijtje gezet.

Sevink Molen

Bij Sevink Molen kan je naast de mooie buiten speeltuin ook heel erg goed binnenspelen. Er is van alles te zien en te doen in deze binnenspeeltuin met ridder en dino thema. Wat gelijk opvalt is het gave kasteel met binnen allemaal geheime plekjes. Je voelt je een echte ridder als je hier door alle gangen loopt. In de zandbak kan je op zoek naar fossielen en gouden munten. Als je genoeg munten vindt kan je zelfs een kadootje uitkiezen. Maar er is nog veel meer, er zijn trampoline's, glijbanen, skelters, klimnetten en een heuse draaimolen. Genoeg te doen dus op een druilerige dag.

Megapret

Ook bij Megapret in Lievelde kan je je heel goed binnen vermaken. In de 4 verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. De indoor speeltuin bestaat onder meer uit ballenbakken, trampolines, springkussen, een familieglijbaan, ballenkanonnen, een bouwhoek en een peuterruimte. De kinderdisco en zelfs een rodelbaan van 30 meter lang en 7 meter hoog maken deze speeltuin uniek.

Wij brachten een bezoek en vonden het er super leuk! 

Marveld zwemparadijs

Subtropisch zwemparadijs Marveld

Bij Marveld Recreatie in Groenlo vind je een geweldig mooi subtropisch zwemparadijs. Deze hoort bij het vakantiepark maar is ook door dag gasten te reserveren. 

De zwembaden van Optisport 

Optisport heeft een groot aanbod zwembaden in Twente en de Achterhoek. In bijna al die zwembaden kun je komen Liz & Wes baby- en peuterzwemmen en zwemles volgen. Sommige baden hebben alleen een buitenbad, andere hebben een groot binnenbad met een ligweide. We hebben de zwembaden onderstaand voor jullie onder elkaar gezet. Ze bieden tijdens de vakanties allemaal een leuk programma met extra activiteiten aan. 

Het land van Jan Klaasen

In Braamt bij Doetinchem is Het land van Jan Klaasen. Wist je dat ze hier ook een hele grote indoorspeeltuin hebben? De speeltuin is geheel in eigen stijl ingericht. Van houten klimhuisjes en een doolhof tot een luchtglijbaan. Of rijd een rondje in de echte Jan Klaassen zweefauto's. En tussendoor genieten in het theater van de kindervoorstelling. Kortom, een heerlijk dagje uit.

Hof van Eckberge

Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge! Spelen en beleven doe je bij Hof van Eckberge in Eibergen. Hier vind je eindeloos speelplezier voor jong en oud. In het  25.000m² grote belevingspark kun je binnen spelen, buiten spelen, waterpret beleven, bowlen, lasergamen en nog veel meer. In de indoor kinderspeeltuin van Hof van Eckberge vind je een grote jungle-klimstructuur vól avontuurlijke en uitdagende onderdelen. Van glijbanen en een rodelbaan tot trampolines, een enorme touwbrug en een doolhof. Voor de allerjongsten (t/m 4 jaar) is er een speciale peuterzone met wiebelkussens een loopbrug en een kleinere glijbaan. Lasergamen, bowlen en lekker eten behoort ook tot de mogelijkheden!
 
wij schreven een blog over ons leuke bezoek!
 

Recreatiepark Het Winkel 

In Recreatiepark het Winkel te Winterswijk zijn dag gasten ook van harte welkom. De indoor speeltuin heeft verschillende klimlagen met klim, glij en kleutertoestellen. Je kan zelfs op zoek naar krokodillen! Kinderen betalen slechts €3,75 om hier een dag te komen spelen.

Racemania

Heb je een kind die gek is op snelheid en racen? Dan moet je hem of haar zeker een keer meenemen naar Racemania in Ruurlo. Deze te gekke binnen locatie heeft maar liefst 8 verschillende racebanen. En het mooiste is dat de kinderen niet zelf in de auto hoeven te stappen maar op een miniatuurbaan racen. Ook voor de mama's wel geruststellend.
 

Monkey Town Doetinchem

Bij Monkey Town in Doetinchem kan je elke dag komen klimmen en klauteren. Er zijn trampolines, glijbanen en tunnels om doorheen te kruipen. Of bouw je liever een huis of bunker van grote plastic blokken? Voor de kleine kinderen is er een speciale peuterhoek die lekker overzichtelijk is. En weet je wat zo fijn is? Ze hebben er heerlijke koffie, dus zijn je kinderen al wat zelfstandiger? Dan kan jij lekker genieten van al dat lekkers daar terwijl de kinderen zich uitleven. Win-win vinden wij. 

Log In