Go-Kids Drenthe

Welkom bij Go-Kids Drenthe!

Wat is Drenthe een prachtige provincie  en wat is er veel te doen voor kinderen! Leuk dat je onze website bezoekt! Ontdek de natuur, vier de geweldigste kinderfeestjes, bezoek een pretpark, dierentuin, museum, bezoekerscentrum… genoeg aanbod voor iedereen. 

Mijn naam is Marloes Aarnink en sinds mei 2022 mag ik voor jou alle uitjes in Drenthe in kaart brengen. Samen met mijn man en 3 kinderen van 6, bijna 4 en 2 wonen wij in Leeuwarden. Ik zet dan ook niet alleen de uitjes in de provincie Drenthe voor je op Go-Kids, maar ook van de provincies Groningen en Friesland. Drenthe vind ik prachtig! De natuur, de rust, maar ook alle activiteiten die er te doen zijn. Ik houd ervan om er lekker op uit te gaan met het gezin. En wat ik belangrijk vindt: dat hoeft niet altijd (veel) geld te kosten. Een gezin draaiende houden is al duur genoeg. Een uitje naar het bos in de herfst om de echte herfstschatten te zoeken zoals eikels, kastanjes en de mooiste bladeren! Of in de zomer naar het strand, heerlijk om te doen voor zowel ons, als onze kinderen! 

We testen als gezin regelmatig uitstapjes in Drenthe om daar vervolgens wat over te schrijven. Je hoeft dus niet langer zelf het internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in Drenthe, op Go-Kids Drenthe heb je snel en gemakkelijk overzicht van alle kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in deze omgeving. 

Volg Go-Kids Drenthe ook op Facebook en Instagram om goed op de hoogte te blijven van de leukste activiteiten.

Heb je vragen, tips of wil je je ervaringen delen, dan hoor ik het heel graag! Je kunt me bereiken op drenthe@go-kids.nl.

Groetjes,

Marloes

Veel lees én speelplezier!

 

Log In