Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum

Heb jij zin om met je kinderen naar de film te gaan? Kom op bezoek bij Vue Hilversum en beleef een dagje uit! Op het marktplein in het centrum van Hilversum staat Vue Bioscoop Hilversum als prachtige blikvanger. De leukste, grappigste, spannendste kinderfilms zijn hier te zien op groot scherm! Er zijn mini mornings, familietickets en je kan hier je kinderfeestje vieren.

Vue bioscoop Hilversum

Met maar liefst 7 zalen, verdeeld over 2 verdiepingen is Vue Hilversum een grote bioscoop. Er is zelfs een speciale Dolby Cinema zaal waar je de allerbeste beeld en geluid ervaring beleeft. Natuurlijk kan je ook wat lekker halen in de foyer met voor kinderen een speciaal kindermenu met uiteraard popcorn!

Mini Mornings voor de allerkleinste kinderen

De allerkleinste kinderen kunnen tijdens de Mini Mornings kennis maken met de bioscoop. En dit allemaal op hun eigen tempo. Het geluid staat iets minder hard, het licht is iets minder gedimd en je kan tussendoor ook gewoon de zaal even verlaten voor bijvoorbeeld een plaspauze! Hiermee kunnen ook de hele jonge kinderen genieten van een kinderfilm bij Vue Hilversum. Bovendien ontvangen ze een echte filmdiploma!

Kinderfeestje bij Vue Hilversum

Ben jij gek op kinderfilms kijken? Vier dan jouw feestje met je vriendjes en vriendinnetjes bij Vue Hilversum! Je kiest een leuke kinderfilm die speelt en Vue Hilversum zorgt voor een leuke versierde tafel. Natuurlijk staat er in de pauze voor alle kinderen een Kidscombi klaar, met popcorn, snoepje en wat drinken. 

Meer informatie

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor