Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum

Ben jij gek op kinderfilms kijken? Vier dan jouw feestje met je vriendjes en vriendinnetjes bij Vue Hilversum! Je kiest een leuke kinderfilm die speelt en Vue Hilversum zorgt voor een leuke versierde tafel. Natuurlijk staat er in de pauze voor alle kinderen een Kidscombi klaar, met popcorn, snoepje en wat drinken. 

Kinderfeestje in de bioscoop van Vue Hilversum! 

Samen met minimaal 6 vriendjes en/of vriendinnetjes gaan jullie naar jouw favoriete kinderfilm. In de zaal zitten jullie allemaal naast elkaar en genieten van de film op het grote scherm! Uiteraard staat er een versierde tafel klaar waar je in de pauze, voor en na de film nog samen kunt zitten. In de pauze staat de Kidscombi voor jullie allemaal klaar. Want een feestje zonder popcorn kan natuurlijk niet...

Alle dagen een kinderfeestje mogelijk

Kinderfeestjes kunnen op alle dagen van de week (m.u.v. de schoolvakanties en op Mega Kids Weekenden) worden gehouden. Een verjaardagsfeestje kan vanaf zes kinderen en één volwassene. Speciaal voor kinderen van vier tot en met elf jaar.

Meer over Vue bioscoop Hilversum

Bij Vue Hilversum en beleef een dagje uit! Op het marktplein in het centrum van Hilversum staat Vue Bioscoop Hilversum als prachtige blikvanger. De leukste, grappigste, spannendste kinderfilms zijn hier te zien op groot scherm! Er is een mega kids weekend, mini mornings, familietickets en je kan hier je kinderfeestje vieren.

-----------------------------------------------

Meer tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Gooi & Vechtstreek!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Gooi & Vechtstreek
(@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor