Back2School na de zomervakantie

De zomervakantie van 2021 is afgelopen... de kids gaan weer naar school. Terug naar school betekent ook dat de clubjes van de kinderen weer gaan draaien. Wat doet jouw zoon of dochter aan vrije tijdsbesteding na schooltijd? Sport of iets creatiefs? Misschien theater of... er is zo veel om uit te kiezen!

Clubs voor kinderen in 't Gooi

Wij hebben 5 superleuke clubs in 't Gooi voor je op een rij gezet:

Zwemmen voor de kleinsten: Water Babies

Water Babies geeft speciale zwemlessen voor babies en peuters in Huizen en Blaricum. Zo raakt jouw kindje al heel vroeg volledig vertrouwd met het water en heb jij een steeds een ongestoord moment met je kindje.

Water Babies - zwemmen met je kleintje

Alles over Water Babies

Peuter & kleutervoetbal bij Arno Splinter

Zoooo leuk voor de kleintjes die graag al op voetbal willen: de trainingen bij Arno Splinter. 

Voetbal vanaf 20 maanden bij Arno Splinter in t Gooi

In 't Gooi kunnen de kinderen al vanaf 20 maanden oud meedoen met deze toffe club in Huizen... ga een keer kijken!

Lekker ballen!

Telekids Musicalschool zoekt nieuw talent!

Houdt je kind van zingen, dansen en acteren en wil zij of hij dit wel vaker doen? Dan is de Telekids Musicalschool echt iets voor hem of haar!  Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. Alle kinderen maken, hoe jong of oud, waarvandaan en met welke talenten dan ook, deel uit van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring. In september zijn er weer proeflessen, dus geef je kind snel op!

Telekids Musicalschool in 't Gooi

Check de proeflessen

Peuter & kleuterdans bij Fit by Rox in Hilversum

Heb jij een lekker beweeglijke peuter of kleuter die graag aan het dansen is? Kijk dan eens naar deze superleuke lessen Peuterdans en Kleuterdans bij Fit by Rox in Hilversum!

Peuter en kleuterdans bij Fit by Rox in Hilversum

Heerlijk dansen!

Schilderlessen - vanaf 6 maanden! - bij Laura Notari in Blaricum

Wil je liever de creatieve kant van jouw kind ontwikkelen? Dan is dit perfect: Laura Notaris - artiest in Blaricum - geeft met heel veel plezier schilderlessen aan kinderen... al vanaf 6 maanden kan jouw kindje lekker komen schilderen! Maar ook oudere kinderen zijn van harte welkom - ze werkt met 3 verschillende leeftijdsgroepen.

Schilderlessen bij Laura Notari in Blaricum

Meer info

Meer club-inspiratie in t Gooi

Kun je nog wel wat meer club inspiratie gebruiken? Gelukkig hebben we nog heel wat fijne clubjes op onze website staan, dus check vooral het volledige overzicht.

En mis je leuke clubjes voor kinderen in 't Gooi? Aarzel niet het ons te laten weten via gooi@go-kids.nl!

Clubs voor kids in 't Gooi