Water Babies geeft speciale zwemlessen voor babies en peuters in Amsterdam en 't Gooi. Zo raakt jouw kindje al heel vroeg volledig vertrouwd met het water en heb jij een steeds een ongestoord moment met je kindje.

Baby- en peuterzwemmen in 't Gooi

Water Babies richt zich enkel en alleen op zwemles voor baby en peuter. Baby zwemmen met Water Babies is een spannende en verrijkende ervaring voor jou en jouw kleintje. Niet alleen leert het hen belangrijke levens vaardigheden maar het bevordert de manier waarop baby’s en peuters andere vaardigheden leren.

Professioneel en gespecialiseerd in kleintjes

Niemand anders bereikt deze hoge professionele standaards en niemand werkt harder om ervoor te zorgen dat jij en jouw kleintje zich veilig en gelukkig voelen. De docenten van Water Babies doen er altijd alles aan jullie emotionele band te versterken met plezier en gezelligheid, zodat je zeker weet dat een Water Baby een blije baby is!

Zwemles vanaf de geboorte

De docenten van Water Babies werken tijdens de lessen aan watergewenning, veiligheid en zwemvaardigheden - al direct vanaf de geboorte. Daar heeft jouw kindje de rest van zijn of haar leven plezier van!

Kleine groepjes & warm water

De lessen worden gegeven in kleine groepjes - natuurlijk ben jij samen met je kindje in het water. En geen kou... altijd krijg je les in een bad met heerlijk warm water.

Water Babies in Huizen en Blaricum

De lessen in Huizen en Blaricum worden gerund door Willemijn & Colin MacDonald. Zij staken voor het eerst hun voeten in het water bij Water Babies toen het getrippel van kleine voetjes begon en zij hun zoon meenamen naar de Water Babies lessen in Schotland. Zij vonden de lessen zo geweldig dat toen ze erover dachten om naar Willemijn’s land van herkomst te komen, ze de magie van Water Babies wilden meenemen. Zo zijn ze gestart met Water Babies Amsterdam - met lessen in en om Amsterdam en in 't Gooi.

-----------------------------------------------

Meer tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Gooi & Vechtstreek!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Gooi & Vechtstreek
(@gokidstgooi)

Go-Kids Amsterdam - Socials