Er kan meer dan je denkt deze vakantie en wij hebben van alles op een rijtje gezet voor je. Geniet ervan!

Koningsdag 2021
Wij halen ons draaiboek van vorig jaar nog een keer uit de kast. Dat was een succes en dus leuk genoeg om nog een jaar te doen.

Koningsdag 2021

Klimbos Gooi Eemland Lage Vuursche
Een bezoek aan Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een leuk dagje uit voor jong en oud. Je vindt hier uitdagende bruggen, netten, stevige lianen en hele gave tokkelbanen.

Bootje huren
Ga gezellig met elkaar een rondje varen. In Loosdrecht zijn er genoeg bootjes te vinden. zo ook een elektrische fluistersloep bij Greenjoy.

Sloep huren in Loosdrecht bij Greenjoy

Peter Panda Speeluurtjes bij Spelekids
2 uur lang buiten spelletjes doen onder begeleiding. Terwijl papa of mama even een boodschapje kan doen of tijd voor zichzelf kan nemen.
Van levensgroot Twister, ringwerpen, tot de vloer is lava. Natuurlijk houden ze ook een korte pauze voor een lekker drankje en een zakje chips.
Peter Panda Speeluurtjes bij Spelekids

Activiteiten buurtsportcoaches Huizen
Ook deze vakantie heeft Sportief Gezond Huizen weer een vol programma. Leuke activiteiten voor kinderen van 2 t/m 17 jaar op diverse locaties is Huizen.
Activiteiten Buurtsportcoaches Huizen

Coole CityGame in Hilversum of Bussum
Superleuk met je gezin, maar kan ook zeker met een groepje kinderen: speel een citygame! Samen detective spelen (met kids vanaf 8 jaar) via WhatsApp. Deze toffe activiteit boek je met korting én een leuk extraatje via Go-Kids!

Junior WhatsApp Moord Tocht

Perfect Earth spellen
Hoe leuk is het om met een digitale speurtocht in de natuur op zoek te gaan naar Perfect Earth Animals? Lekker erop uit en naar buiten met de kinderen! De app is gratis te downloaden - in de webshop van Perfect Earth kun je bijvoorbeeld het Perfect Earth Explorer kaartspel kopen - met de kortingscode GOKIDS-TGOOI krijg je 10% Go-Kids korting!
Perfect Earth spellen en app

Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente
Lekker buiten spelen! Maar wat gaan we doen? Met deze tips vermaken de kinderen zich prima buiten, alleen, samen met hun vrienden of met heel de familie, in de tuin, rondom het huis, de speeltuin, het bos of op vakantie.

Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer!

Ga lekker knutselen voor Moederdag of gewoon zomaar
Je kan ook gezellig knutselen. Hier wat leuke voorbeelden met uitleg.

Knutselen voor Moederdag!

Tulpen plukken
Kom eind april (afhankelijk van het weer) je eigen tulpen plukken bij Hoeve Ravenstein.

Nature Game: nu willen kinderen wel mee wandelen
Maak een leuke wandeling door de mooie Veluwse natuur met deze Nature Game! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, zandverstuivingen, over heidevlaktes en andere typerende natuurgebieden. En terwijl je geniet van de omgeving staan er leuke opdrachten te wachten. Deze game maakt een wandeling voor het hele gezin leuk! En het is nog leerzaam ook.

Nature Game: avontuurlijke wandelroutes met je gezin!

Avond 4daagse 2021 'Home Edition'
Je kan de kids via de website van de Avondvierdaagse inschrijven. Meedoen kost € 6,50 per persoon, daarvoor krijg je toegang tot de eRoutes app en natuurlijk een medaille aan het einde van jullie wandelprestatie!

Avond 4daagse 2021 'Home Edition'

Speurtocht met de kinderen door Amsterdam 
Bij Amsterdam de oude stad maken ze wandelen door Amsterdam écht superleuk. Ze hebben namelijk twee verschillende kinderspeurtochten bedacht die zowel leuk zijn voor de kinderen als de ouders

Verhaal-avontuur in Volendam
Superleuk: een speurtocht met een spannend avontuur erin, gezellig om zo Volendam te ontdekken... met 10% Go-Kids korting.

Kinderspeurtocht door Volendam

Of wil je er even tussenuit met je gezin? Wij bieden je korting aan op een last minute boeking bij Landal of bij Roompot