Bijna Herfstvakantie... hebben jullie er al zin in? Fijn leuke dingen doen met de kids? Check Go-Kids 't Gooi voor toffe tips! Houd wel in de gaten dat je bijna overal wel vooraf moet reserveren ivm de coronamaatregelen... en blijf thuis bij klachten, houd afstand van anderen, dat spreekt voor zich. 

Maak er een mooie herfstvakantie van!
groetjes, Anneke & Nadine


PS: Met alle regiomanagers van Go-Kids hebben we een fijn overzicht met de leukste 200+ uitjes met kinderen in Nederland gemaakt... handig voor de herfstvakantie!

 

Uitgelichte uitjes

Indoor spelen bij Spelekids

Er is door de coronaregels niet veel plek beschikbaar bij de indoor speelparadijzen... reserveer dus op tijd je plekje bij Spelekids in Loosdrecht.

Cool uitje bij de Avontuurfabriek

Bij de Avontuurfabriek kun je heel veel coole sportieve activiteiten boeken. Wat dacht je van LED bowlen of LED karten? Lasergamen? Er is nog véél meer!
Herfstvakantie kampen

Sportieve kampen in 't Gooi

Sportivun heeft deze vakantie kampen in o.a. Huizen, Laren en Naarden - Multisport en Bobo Vakantiedagen.
Check die Sportivun dagkampen

Herfstschool bij Kids Academy

Misschien kan jouw kind wel wat extra ondersteuning gebruiken voor schoolwerk? Op de Herfstschool van Kids Academy in Laren spijkeren ze lekker bij!

Herfstvakantie UPventure Camps

In Amsterdam:Kids Herfstkamp van Up Events voor kinderen van 8 tot 13 jaar met bubbelvoetbal, archerytag, escaperoom, gps games, robinson en meer!

Kampdagen in Amsterdam

In Amsterdam heb je nog veel meer plekken met supertoffe kampdagen voor de kids in de herfstvakantie. Dus als je het niet erg vind om te rijden....
Uitjes in 't Gooi

Spelen en ontdekken

Wat is er fijner voor kids dan lekker spelen en allerlei dingen zelf ontdekken? Er zijn heel wat heerlijke plekken te vinden in 't Gooi!
Spelen en ontdekken in 't Gooi
 

Musea

Perfect natuurlijk als de kinderen tijdens een uitje niet alleen plezier hebben, maar ook nog iets leren over de wereld. Daarvoor hebben we mooi wat musea!
Musea in 't Gooi
 

Even lekker dagje thuis? 

Dan is het DIY lolly pakket van Papabubble natuurlijk heel tof om uit te proberen. Je kunt het speciale Go-Kids pakket op laten sturen, zodat je thuis gelijk met alle materialen en ingrediënten aan de slag kunt! 
 

De natuur in

De prachtige natuur van 't Gooi - daar kun je geweldig van genieten met je kinderen. Wandelen, zwemmen, fietsen - zo fijn samen!
Natuur in 't Gooi
 

Zwemmen

Lekker samen zwemmen - dat is altijd een succes in de vakantie. Overdekt of in de open lucht, in een zwembad of in de natuur... 
Zwemmen in 't Gooi
 

Uit eten met de kids

Lekker lunchen of dineren, ijsje eten of borrelen met de kinderen mee? Dat kan prima bij deze kindvriendelijke horecabedrijven.
Kindvriendelijke horeca in 't Gooi
 

Naar de dieren

Wat zijn er heerlijk veel plekken in 't Gooi om dieren te ontmoeten: kinderboerderijen, hertenkamp, schaapskooi - waar ga jij naartoe?
Dieren in 't Gooi
Even buiten 't Gooi

Gezinsworkshop Lollies maken 

Een activiteit exclusief voor het gezin? Dan kun je een workshop lollies maken boeken bij snoepwinkel Papabubble. En voor Go-Kids hebben ze een aantal extra's aan de workshop toegevoegd! 
Leuk, een dagje naar Hoorn! Ga dan zéker naar het Museum van de 20e eeuw - kunnen de kids zich verbazen over onze spullen van vroeger...
Dagje Amsterdam, wat ga jij dan doen? Artis, het Rijks, Scheepvaart, of liever wat minder bekende uitjes? Check de vele uitjes in de hoofdstad!
Heb jij een kind dat dól is op dino's? World of Dino's staat deze herfstvakantie nog steeds in de Jaarbeurs Utrecht... 
Tickets met 20% korting!
Zin om te gaan lasergamen in de vakantie? Check deze mooie deal bij Fun Center Amstelveen met leuke korting....
Speciaal aanbod via Go-Kids!
Doe een dagje Waterland met Volendam... fiets of kindertandem huren, waterfiets of kano, met de boot naar Marken...
met Go-Kids 10% korting!
En als je dan toch naar Volendam gaat: check dit toffe arrangement met klompjes schilderen en in klederdracht op de foto. Speciale Go-Kids prijs!
 
 
Alle uitjes! ►

Verderop in Nederland..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!

Check ons overzicht van de 200+ leukste uitjes in Nederland!