KerstvakantieTips in 't Gooi

Het is Kerstvakantie! Wij hebben leuke uit-tips voor jou en je kinderen om er een éxtra leuke tijd van te maken. In de Go-Kids agenda en op de rest van onze website vind je natuurlijk nog meer inspiratie!

We wensen je heerlijke feestdagen en veel plezier!
groetjes, Nadine & Anneke

 

Alle agendatips! β–Ί
Ken je de Haven van Huizen al? Geniet op 1 januari van een heerlijk New Year Buffet - met spelletjes, kinderfilms en een kindernanny!  
Lekker zwemmen met de kinderen? Ga naar Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum of De Meent in Huizen - altijd lekker spetteren!
Moeten de kids wat energie kwijt in de vakantie? Ga lekker jumpen bij Flight Deck 53 op die prachtige plek in een kerk in Hilversum.
Speelparadijs Spelekids bestaat 10 jaar - dus is het in de Kerstvakantie extra leuk om daar te gaan spelen. Gratis goodiebag voor de kids!
Kom naar de sfeervolle Winter Village Laren voor (peuter)schaatsen, discoschaatsen of een meet&greet met Frozen. 
Zin in een tof kamp in de kerst-vakantie? De Hollandsche Manege in Amsterdam rganiseert op 2 & 3 januari een Tweedaags Ponykamp. 
City of Wesopa heeft verschillende kindervoorstellingen deze vakantie: Dirk Scheele met In Holland staat een huis, maar ook twee jeugdfilms.
In de Avontuurfabriek kun je van alles doen, zoals LED-karten met de aanbieding van de maand. Maar ook bowlen, fluorgolf en nog véél meer. 
Sporthal de Meent is de plek waar Sportief Huizen in de vakantie allerlei leuke sportieve activiteiten voor kids organiseert... doe mee!
Dagje naar Museum Singer Laren? Hartstikke leuk én leerzaam voor de kids. En op 5 januari speelt er de familiemusical Beer (7+). 
Leuke uitjes buiten de regio
Wat dacht je van een dagje Hoorn in de kerstvakantie? Bij het Museum van de 20e eeuw daar hebben ze een toffe Telekids-expositie...
Dit is klein hè?! Micro Art - te zien in de Beurs van Berlage. Machtig mooi voor groot en klein - en ze hebben een speciale gezinsaanbieding.
Heb jij een dino-gek kind in huis? Dan is dit een perfect vakantie-uitje: naar World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch!
Alvast voor na de vakantie: half januari kun je weer heerlijk naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Scoor je tickets!
 
 
Alle agendatips! β–Ί

Heb je een podiumkind?

In februari zijn er weer proeflessen bij Telekids Musicalschool in Laren! Schrijf je nu in en schitter in juni in het theater: telekidsmusicalschool.nl 
Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy: Zingen, dansen en acteren voor iedereen van 4 t/m 18 jaar!
 

Voor t eerst naar groep 1?

Gaat jouw peuter na de vakantie voor het eerst naar groep 1? Check dan deze toffe Schoolbox: gevuld met gratis cadeautjes voor jouw bijna-kleuter. Leuk om daarmee toe te leven naar de grote stap!
 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op pad gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!