Vrije Vogel Festival 2019

Het Vrije Vogel Festival is het eerste buiten-kindertheaterfestival van Amsterdam waar zelf doen net zo belangrijk is als voorstellingen bekijken, voor iedereen tussen 2 en 12 jaar. En natuurlijk mogen ouders ook mee doen!

Wat kun je doen bij het Vrije Vogel Festival?

Voorstellingen en activiteiten bij het Vrije Vogel Festival zijn bijvoorbeeld:

  • 3 vrolijke voorstellingen per dag (2 voor de allerkleinsten, 1 voor 4+)
  • elke dag een kleurrijke Vrije Vogel Optocht
  • theater- en knutselworkshops 
  • radio 'tweet tweet': het bruisende festivalhart met liedjes of kleine actjes en waar kunnen ook hun eigen show kunnen geven 
  • poppenkasten om zelf te spelen
  • vrije vogel atelier om zelfstandig in te knutselen
  • een tsjilphoek voor het broodnodige lounge-moment

Gaan jullie ook?

Toegang tot het festivalterrein heb je als je een polsbandje hebt gekocht bij de kassa. Op het terrein moet dus iedereen moet over zo'n polsbandje beschikken, ook volwassen begeleiders. Een polsbandje is geldig op de dag van uitgifte. Eenmaal met polsbandje op het terrein kun je elke voorstelling of workshop bezoeken die je maar wilt. Je mag ook tussentijds het terrein verlaten. Het kan zijn dat sommige workshops of voorstellingen een beperkt aantal bezoekers per keer aankunnen. Daarom is voor sommige activiteiten een token nodig. Die krijg je bij de kassa op vertoon van je polsbandje, op basis van "wie 't eerst komt, 't eerst maalt". Een polsbandje kost € 10 of een Stadspasbon. 

Waar in Amsterdam is het Vrije Vogel Festival?

Van zaterdag 13 t/m woensdag 17 juli is het festival bij Restaurant Haddock op het Zeeburgereiland en van zaterdag 20 t/m woensdag 24 juli is het festival op de Kinderboerderij de Zimmerhoeve in Oud West, Schimmelstraat 44 . 

Meer info en natuurlijk het hele programma vind je op de website van het Vrije Vogel Festival.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!