Bussink Deventer Koek, een begrip in Nederland

Deventer en koek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 400 jaar wordt de wereldberoemde kruidkoek in deze historische Hanzestad gebakken. Jb. Bussink is de enige koekbakker die tot op de dag van vandaag de echte Deventer Koek bakt, volgens een eeuwenoud en nog immer geheim recept. Liefhebbers van Deventer Koek komen nog altijd van heinde en ver naar het knusse Deventer Koekwinkeltje voor hun favoriete lekkernij.

Het assortiment

Het assortiment van Jb. Bussink Deventer Koek is groot. De originele Deventer kruidkoek is verkrijgbaar in diverse varianten en JB Bussink heeft in de loop van de tijd allerlei smaakvolle en inmiddels evenzo beroemde variaties ontwikkeld. Maar daarnaast vind je er ook allerlei andere authentieke lekkernijen zoals oudhollands snoepgoed, chocolade en butter fudge. Loopt het water je al in de mond?

Het winkeltje zelf

Het pand waarin de Deventer Koekwinkel is gevestigd, stamt uit ongeveer 1850 en zit vol met originele details. Dus breng gerust een bezoekje aan dit knusse winkeltje, ook als je alleen maar even wilt rondneuzen en de tijd van weleer wilt ruiken, proeven en ervaren.

Webshop

Deventer Koek kun je kopen in de Deventer Koekwinkel, maar ook bestellen in de webshop. Hier vind je tevens mooie cadeaupakketten, oud-hollandse producten en Deventer souvenirs.

Dat wordt genieten!