Winkelen bij Hedgehog & Deer is een beleving!

Ben je op zoek naar de leukste en mooiste gadgets, trendy kinderkleding of een uniek cadeau voor kinderen van 0-14 jaar? Dan slaag je bij ons en we pakken het ook nog eens met extra zorg en aandacht voor je in!

Voor de kids hebben wij natuurlijk een geweldige speelplek. Als het van Mama en Papa mag hebben wij ook altijd iets in huis wat lekker is, Yeah!! Mama’s kunnen heerlijk de winkel door struinen en ook aan de papa’s hebben wij gedacht, zij kunnen lekker zitten en genieten van een kopje koffie aan de koffiebar.

Als wij spelende en vrolijke kinderen zien dan weten we dat we de juiste artikelen verkopen en de juiste dienstverlening bieden. Dat maakt ons blij!!!

Kom je niet uit de buurt? No worries, via de webshop kan je al het moois ook shoppen vanuit huis. Je kunt ervoor kiezen om het te laten bezorgen of ophalen in de winkel. Wij zorgen ervoor dat het voor je klaar staat!

We willen ons onderscheiden door het aanbod in trendy kledingmerken, ons styling advies en leuke acties en workshops speciaal voor de kids. Hedgehog and Deer is dus meer dan enkel een kinderlifestyle winkel met hippe en unieke items! Wij denken graag met de klant mee.