Bungalowpark Hoenderloo

Dit bungalowpark is super leuk voor het hele gezin! De huisjes zijn leuk, er is veel te doen, Ekkie de Eekhoorn zorgt voor veel vertier en de omgeving is prachtig.

Wie is Ekkie Eekhoorn?

Ekkie is geboren in een holletje in een boom op ongeveer 6 meter hoogte. De buitenkant van zijn nest was gemaakt van twijgen en de binnenkant hadden zijn papa en mama lekker bedekt met een warme dikke laag gras en mos. Ekkie is 8 jaar oud en houdt van een heleboel dingen! Hij vindt het bijvoorbeeld heel erg leuk om met de kinderen op Bungalowpark Hoenderloo allemaal leuke en gekke dingen te doen zoals knutselen, dansen en spelletjes doen.

Activiteiten met Ekkie

Op Bungalowpark Hoenderloo kunnen kinderen onder andere heerlijk spelen in het tarzandorp, fietsen, midgetgolfen en heel veel nieuwe vriendjes maken. Maar……er is meer! Ekkie organiseert samen met een animatieteam leuke activiteiten op het park. Lekker knutselen, spelletjes doen, spannende speurtochten en nog veel meer. In de vakantieperiodes zijn er dagelijks verschillende activiteiten waarbij Ekkie ook af en toe langskomt!

Perioden

Ekkie is in 2015 nog tijdens de volgende vakantieperioden op Bungalowpark Hoenderloo te vinden in de herfstvakantie: 16 oktober - 1 november

In alle vakantieperioden zijn er diverse leuke activiteiten op het park.
Wil je nog meer over Ekkie te weten komen? Kijk dan snel op de website van Ekkie Eekhoorn!

Heb je al zin om op dit park te overnachten? Kijk dan snel op de website voor meer informatie!

Kabouterpad

Speuren naar kaboutersporen

Het kabouterpad op Schenkenshul in Hoenderloo is een paaltjesroute voor kinderen van 3 t/m 7 jaar want die maken de grootste kans om kabouters te spotten. Vermomd met rode muts en rode wangen volgen de kleuterkabouters de gekleurde kabouterpaaltjes en doen daarbij de zes kabouteropdrachten. De opdrachten zijn in elk seizoen anders!

Er leven echte kabouters

Het Kabouterpad kan je starten bij de volgende recreatieparken; Bungalowpark Hoenderloo, Camping De Pampel, Camping 't Schinkel, Recreatiepark 't Veluws Hof, Ben's dream de Rimboe en Landal Miggelenberg. Deelname kost € 5,- per kind. Dit is inclusief een koekje, sapje en een verrassing. Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie: http://www.staatsbosbeheer.nl/kabouterpad