Wesselinksdijk 7, 7433 RL Schalkhaar

Op de boerderij van Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar, vlakbij Deventer is het heerlijk kamperen bij de boer van boerenbed Overijssel. Even simpeler leven. Een vakantie die je niet snel meer vergeet.

Kamperen bij de boer in Salland

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Leven rond de boerderij Het Wesselink betekent intens genieten. Haal verse eitjes uit het kippenhok, melk bij de boer, een beetje meel erbij en je bakt de lekkerste pannenkoeken op het houtvuur voor je eigen ontbijt. Een andere dag bestel je weer een heerlijke ontbijtmand, echt genieten.

Simpeler leven op de boerderij

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Als je op vakantie bent bij de boerderij van Het Wesselink is er geen WiFi en geen elektriciteit. En dat is echt zo lekker. Je hebt alle tijd en aandacht voor elkaar.

Boerderij Het Wesselink

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Je vindt boerenbed Het Wesselink in Salland in het Overijsselse Deventer. Op deze melkveehouderij leven ongeveer 60 koeien die door een melkrobot zelf kunnen kiezen wanneer ze worden gemolken. En of ze naar buiten gaan of toch liever binnen blijven. Margriet en boer Henk nemen je graag mee in hun leven op de boerderij.

Overnachten bij de boer in Overijssel

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Tijdens je vakantie bij Beterbed Het Wesselink in Schalkhaar overnacht je in een tenthuisje. Je tenthuisje ligt aan de bosrand, met aan de voorkant vrij uitzicht over het weiland waar de koeien vaak staan te grazen.

In de vroege ochtend of tegen de schemering maken de koeien plaats voor de reeën, die je dan met enige regelmaat kunt zien.

Tenthuisjes Het Wesselink

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

De tenthuisjes zijn helemaal compleet ingericht met alles wat je nodig hebt. Een complete keuken met stromend water. Je hebt zelfs je eigen privé sanitair met spoeltoilet en douche op de boerderij of naast je tenthuisje. Geniet van heerlijk frisse handdoeken, want leven zonder luxe moet wel comfortabel zijn.

Een tenthuisje heeft drie slaapkamers: een slaapkamer met 2-persoonsbed, een bedstee geschikt voor 1 volwassenen en 1 kind en een slaapkamer met een stapelbed. Uiteraard met schoon beddengoed voor je klaar gelegd.

Koken is sfeervol op de binnenkachel. Je kan ook gezellig bbq-en op de buitenkachel of buiten een vuurtje stoken en een stokbroodje bakken. Olielampen en kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer in de avonden.

Kinderen bij boerenbed Het Wesselink

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Bij Boerenbed Het Wesselink hoeven je kinderen zich nooit te vervelen. Je kunt hier huttenbouwen, in bomen klimmen, schommelen op de reuzeschommel, visjes vangen in de sloot, rond rijden op de skelter en boswandelingen maken.

En natuurlijk ook de boer helpen met het verzorgen van de dieren op de boerderij. Er worden hier veel kalfjes geboren, durf jij een kalfje zelf de fles te geven?!

Als zoon van een boswachter kan boer Henk je ook alles vertellen over de reeën, konijnen, hazen en andere bosdieren. Die zie je meestal bij schemering of zonsopkomst.

DierenWeide Het Wesselink

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Op het erf is een speciale plek voor kinderen en ouders ingericht: de DierenWeide. Het aantal dieren, de grootte en aaibaarheid verschilt. In de dierenweide staan vaak schapen, een wei met pony’s die je mag borstelen en een knuffelschuur vol met konijntjes.

Wat ik super leuk vind is dat je hier ook de mogelijkheid hebt om je eigen privé konijntje te verzorgen bij je tenthuisje. 

Boerenbed Het Wesselink

Boerenbed Het Wesselink in Schalkhaar Overijssel

Logeren bij de boer is ook echt vakantie vieren. Op de boerderij kun je genieten van hele speciale extra's die je bij kunt boeken:

 • lekker ontspannen in je eigen hottub
 • Pizza avonden op de boerderij
 • boeren soep van het vuur
 • geniet van een gegrild boerenkippetje
 • een overheerlijke ontbijtmand 
 • of kom langs bij het boerenwinkeltje met streekproducten
 • wandeling met een ezel

Echt zo leuk hier!

Boek een unieke ervaring

Ben je net zo enthousiast als ons, boek dan direct jouw vakantie.

>> Reserveer hier!

 • Leeftijd 0 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Indoor
 • Outdoor