Miggelenbergweg 65, 7351 BP Hoenderloo

Overnachten bij Landal Miggelenberg

Op Landal Miggelenberg hoef je de deuren van je bungalow maar te openen en je ziet de eekhoorntjes huppelen. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt midden op de Veluwe, in het plaatsje Hoenderloo. De perfecte uitvalsbasis voor vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn. Ook je kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of avonturenhof te mogen gaan. Ook ligt hier een 100 meter lange tokkelbaan. Daar wilt iedereen toch vanaf Roetsjen??

Echt even helemaal tot rust komen? In onze beautysalon kun je terecht voor diverse behandelingen. De behandelingen zijn extra lekker omdat er met Rituals gewerkt wordt!

Op het park kun je natuurlijk ook een hapje eten in onze Brasserie of iets afhalen bij de snackbar. Verder is onze parkshop 7 dagen per week geopend, dus je kunt elke dag starten met heerlijk vers afgebakken broodjes.

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
Landal Miggelenberg heeft het gehele jaar een entertainment programma onder leiding van een enthousiast recreatieteam. Ons Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor jou en de kids: heerlijk knutselen in de Bollo Club, wild speuren met de boswachter, dansen met Bollo, voetballen, hutten bouwen, tokkelen, boogschieten of lasergame, het kan allemaal bij Landal Miggelenberg!

Download de Landal-app en selecteer
miggelenberg en ontdek voor uw dagje uit of vakantie al het park en de aankomende activiteiten.

Activiteiten bij Landal Miggelenberg
- Bowlingbanen
- Sportveld
- Poolbiljart
- diverse Fietsen te huur
- Bolloclub
- Avonturenhof en diverse kleinere speeltuinen op het park
- Binnen zwembad (alleen voor parkgasten)
- Speelhoek
- Midgetgolfbaan
- Dierenweide
- Tafeltennistafel (buiten)
- Tokkelbaan
- Fun & Entertainment-programma

Ontdek het kabouterpad
Al kabouters gezien in het bos? Loop het kabouterpad vanaf ons park en heel misschien... komen ze wel tevoorschijn. Dus: kom de leuke vragen en opdrachten ophalen en ontdek het kabouterpad. We geven er ook een échte kaboutermuts bij, en iets lekkers!

Prijs: €5.00 per kindje, €10.00 borg voor tasje

Nieuw: Klompenpad Hoenderloo
Vanaf de bovenste parkeerplaats kun je Klompenpad, het Plaggenstekerspad lopen. Deze 12km lange route is zeer afwisselend. Je loopt door het bos, over de heide en door Hoenderloo. Je kunt de route herkennen aan de paarse markering in de vorm van een klomp Bij de receptie is het informatieboekje te koop voor € 2,00.

Wandelen met de smartphone
Vanaf ons park zijn 2 IVN wandelroutes uitgezet van 7.2 en 13.7 km. De routes kun je vinden via de app IVN routes en dan zoeken op Hoenderloo. De app navigeert je naar het startpunt en geeft de route weer op uw scherm. Ook wordt er informatie gegeven over wat je onderweg tegenkomt. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie. Let op dat je voor zonsondergang terug bent, laat geen afval achter in het bos en blijf op de paden.

Roots in de woods, het leukste festival tijdens de herfst!
Dompel jezelf onder in de sfeer van de herfst tijdens Roots in the Woods op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020. Geniet van muziek, verrassend theater, een (herfstbok)biertje en goed eten!

Wildspotten bij het wildscherm
Neem een kijkje bij het wildscherm! (iets na zonsopgang of net voor zonsondergang maak je de de meeste kans om wild te zien). Achter dit wildscherm kijk je uit op een open weide. Wie weet
zie je een edelhert, ree of een zwijn lopen. Je vindt de bewegwijzering naar het wildscherm vanaf bungalow 46. Je kunt vanaf hier de bruine markeringen volgen en dezelfde weg weer
terug lopen. Je kunt ook de gele route lopen. Deze is 6 km en je komt dan ook langs het wildscherm. Tip: neem een verrekijker mee! Deze zijn gratis te leen bij de receptie. Let op dat je voor zonsondergang terug bent, laat geen afval achter in het bos en blijf op de paden.

Kapperstruck
De rijdende kapsalon op wielen. Laat u heerlijk verwennen in de kapperstruck. Je kunt hier terecht om te knippen, kleuren en te stylen. Iedere dinsdag bij Landal Miggelenberg.

Kijk hier voor informatie & boekingen

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor