Zwemschool Dolfijn

Met gemotiveerde juffen en meesters en groepjes van max 8 kindjes is het doel de zwemles leuk en laagdrempelig te maken zodat kids steeds weer met veel plezier naar zwemles komen. Doel is niet om zo snel mogelijk af te zwemmen maar kinderen goede vaardigheden mee te geven voor de rest van hun leven. Er wordt erg goed naar elk individu gekeken waardoor je niet in groepjes doorstroomt naar het volgende niveau maar individueel. Zo kan ieder kind op zijn of haar eigen tempo naar het diploma toewerken.

Kom gerust eens een kijkje nemen om te zien hoe onze lessen er in de praktijk uit zien. Uiteraard zijn alle meesters en juffen opgeleid om zwemles te mogen geven en hebben zij allen een Verklaring Omtrent Gedrag afgegeven. Ook kinderen met een medische beperking kunnen bij ons zwemlessen volgen. Neemt u gerust even contact met ons op!

De ouders kunnen tijdens de lessen wachten achter het grote raam met een heerlijk kopje koffie uit het restaurant van Club Pellikaan en bij Droompark De Zanding in Otterlo. Geen straf om hier even een uurtje te zitten. Maar je kind mag ook met de BSO naar zwemles, dus zit jouw kindje bij Kinderopvang Koningskind, vraag dan naar de zwemlessen onder BSO-tijd!

Je kunt bij deze kleinschalige zwemschool terecht voor algemene zwemles, zwemles in extra kleine groepjes van max 3 kindjes, snorkelles, spoedcursussen in 10 of 20 weken je diploma halen en nog veel meer!

WAAROM VOOR zwemschool dolfijn KIEZEN?

De voordelen zijn er altijd bij Zwemschool Dolfijn:

  • Géén wachtlijsten
  • Kleine groepen (max. 8)
  • Goed opgeleide instructeurs
  • Breed lesaanbod
  • Het kind staat centraal

 

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden voor de zwemlessen door middel van het inschrijfformulier die u op de website kunt downloaden.

Na het invullen van het inschrijfformulier kunt u deze naar ons opsturen per post of via de mail, of u kiest ervoor om deze bij ons langs te brengen.

Zwembad Club Pellikaan
Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn

Wanneer wij de inschrijving hebben verwerkt zullen wij binnen 48 uur contact met u opnemen voor een intakegesprek.

Kijk voor het actuele zwemrooster op http://www.zwemschool-dolfijn.nl/lesrooster/.

Zwemles bij Zwemschool Dolfijn is een feest!

Locaties lessen Zwemschool Dolfijn:

  • Club Pellikaan Apeldoorn
  • Droompark De Zanding Otterlo (woensdag vanaf 16.45 tot 20.00 uur en donderdag van 15.00 tot 20.00 uur)
  • Binnenkort volgt een derde locatie!