Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock Apeldoorn; dicht bij huis een tweede thuis.

Kinderopvang Snoopy is opgericht in 1984. Ruim 30 jaar kennis en ervaring vind je bij Kinderopvang Snoopy terug in de professionele opvang en liefdevolle zorg voor jouw kind.

In de loop der tijd hebben Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock zich steeds vernieuwd en ontwikkeld en is onze kinderopvang organisatie een begrip geworden in Apeldoorn (West) en omgeving.

Bij Kinderopvang Snoopy wordt veel aandacht besteed aan warmte, veiligheid en geborgenheid, waardoor jouw kind zich snel bij ons thuis zal voelen. Door individuele aandacht ontstaat er een liefdevolle band en veilige hechting met jouw kind.

Dagelijks krijgen de kinderen uitstapjes en activiteiten aangeboden die aansluiten op het niveau van de kinderen. Op de groepen krijgen de kinderen veel ruimte om onder het toeziend oog van de pedagogisch medewerkers individueel of met elkaar te spelen.

Kinderopvang

Kinderopvang Snoopy heeft 2 babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar), waar zij dagelijks kinderen opvangen van 07:30-18:30 uur. Kinderopvang Snoopy is 52 weken per jaar geopend. Tevens is het mogelijk incidenteel of structureel opvang af te nemen van 06.45-07.30 uur. Ook het ruilen van een opvangdag behoort, als de groepsgrootte dit toelaat, tot de mogelijkheden.

Gedurende de dag maken ze ook gebruik van de ruime speelhal en gaan ze dagelijks naar buiten om in één van onze tuinen, het Bon Bini dorp of de Bon Bini Boerderij te spelen. Ook de 6 persoons wandelwagen voor de dreumesen en de bolderkarren voor de peuters worden volop gebruikt om te wandelen.

BSO Woodstock

Bso Woodstock biedt voor,- en naschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar tot het moment dat zij het basisonderwijs verlaten. Woodstock vindt het belangrijk dat de opvang geen verlengde schooldag is. De kinderen kunnen 's middags zelf kiezen wat zij willen ondernemen in de verschillende ruimtes; bijvoorbeeld knutselen, spelen in de speelhal, tafeltennissen, figuurzagen, buitenspelen, naar de gymzaal, het theater, onze kippen en konijnen verzorgen, spelen in het Bon Bini Dorp of aan de slag in de moestuin.

Tijdens de vakanties organiseren ze speciale activiteitenprogramma's met uitstapjes en workshops. Dankzij de eigen busjes en de elektrische bolderkar, de Stint, kunnen ze doordeweeks en in de vakanties uitstapjes maken naar bijvoorbeeld de kinderboerderij, museum, CODA, het park of het bos.