Kindercoach

Toen Suzanne besloot Kindercoach Apeldoorn op te zetten, was dat met het doel om die kinderen te helpen, die ze dagelijks tegenkwam op de school waar ze toen werkte. Kinderen met verschillende problemen; groot en klein. Kinderen, die een luisterend oor nodig hebben, kinderen, die zich niet gelukkig of gezien voelen, kinderen, die om wat voor een reden dan ook vastzitten.

In een prachtige, rustige en vrolijke ruimte bied zij de hulp aan die kinderen, die het nodig hebben. Jonge kinderen, maar ook pubers en jong-volwassenen. Zelfs in de ouders schuilt een kind met zijn of haar eigen kinderpijn. Suzanne is er om oprecht te luisteren, te kijken waar de kern van het probleem zit en te helpen om tot een oplossing te komen. Met heel haar hart doet zij dit werk en neemt zij kinderen mee naar een lichtpunt. Soms is het een oplossing, soms is het een inzicht, dat lucht biedt.

Kinderen leren om het zelf weer te kunnen en krijgen tools om om te gaan met hun problemen, waardoor het kind, en vaak ook het hele gezin, weer lucht krijgt en op eigen kracht weer door kan gaan.

Kinderen kunnen weer beter slapen, omgaan met anderen, dingen loslaten en leren. Samen met de kinderen gaat zij op zoek naar oplossingen voor hun probleem. Het kan gaan over leren of problemen op sociaal emotioneel gebied. Vaak ligt een 'oplossing' al klaar en helpt zij de kinderen alleen om deze oplossing te vinden!