Feestje met Skateboard les

Een te gek en origineel kinderfeestje vier je bij Burnside Skatepark! Samen met je vriendjes/vriendinnetjes leren skateboarden, een keer wat anders dan bowlen of koekhappen… 😉

Burnside verzorgt feestjes waarbij kinderen (vanaf 6 jaar oud) één uur begeleid worden door ervaren skateboard leraren. Tijdens dit uur staan plezier en veiligheid voorop! Oefeningen worden gecombineerd met bijpassende tricks om de basis van skateboarden stap voor stap te leren.

Afsluitend van het uur skateboarden is er ruimte om een leuke groepsfoto in het skatepark te maken. Daarna mogen jullie met de groep vrij blijven skateboarden tot je uitgerold bent of de deuren van het skatepark sluiten.

Versnaperingen in de kleine bar

Wil je tijdens je feestje of ter afsluiting iets eten of drinken? In de kleine bar zijn versnaperingen verkrijgbaar, o.a. frisdrank, kan ranja, zakjes chips/snoep en candybars.

Vergeet het niet bij de reservering te vermelden.

Prijs informatie

Dagentree skatepark + 1 uur les + Skateboard + Beschermingsset + Helm = € 10,- p.p.

Minimaal 5 personen!

Reserveer je skateboardfeestje

Kinderfeestjes kunnen op alle dagen tijdens de openingstijden van Burnside Skatepark worden georganiseerd. Jullie worden 10 minuten voorafgaand aan het feestje verwacht. De minimale leeftijd is 6 jaar. Skateboarden kan in alledaagse kleding. Het is wel een aanrader om tegen alle kids te zeggen, dat ze schoenen met platte zolen moeten dragen.

Geef in de reservering aan:

  • Naam van de jarige
  • Leeftijd van de jarige
  • Grootte van de groep
  • Leeftijd van de groep (Gemiddeld)
  • Kies je voor drinken en/of versnapering?
  • Naam contactpersoon + telefoon nummer EN/OF e-mail adres (voor bevestiging)

Neem voor reserveringen, vragen of onduidelijkheden even contact op met Burnside. Dit kan via