Wereldrestaurant A1

Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage? Bij wereldrestaurant A1 in Deventer eet je de heerlijkste gerechten uit de beste keukens van de wereld: Indiaas, Chinees-Indisch, Japans, Zuid-Amerikaans, Italiaans, om er maar een paar te noemen. En Seafood, Sushi, Dranken en Desserts worden natuurlijk ook niet vergeten.

Meer dan een wereldrestaurant

Bij Restaurant A1 krijg je een totaalbeleving die je nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want de bevlogen koks bereiden de gerechten waar je bij staat. Twijfel je of je iets lekker vindt? De koks laten je graag eerst proeven!

Een paradijs voor kinderen

Restaurant A1 is een waar speelparadijs voor kinderen. In een afgescheiden en overzichtelijke ruimte kunnen zowel de jeugd als de allerkleinsten zich uitstekend vermaken. Is het niet in de ballenbak met klimtoestellen, dan is het wel met een potje tafelvoetbal. En wat te denken van de 'interactieve playground'? Liever een filmpje pakken? In een heuse bioscoop kunnen de kinderen zich heerlijk ontspannen. En zelf kun je uiteraard ontspannen verder eten als de kinderen al klaar zijn. Bij restaurant A1 heb je geen kind aan ze!

Concept

In het stijlvol ingerichte A1-restaurant betaal je niet per gerecht of menu, maar voor de duur van het verblijf. In die periode kun je onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken.

Het restaurant is bovendien geschikt voor mensen met een allergie of een dieet. De chef-koks geven graag advies over de diverse gerechten en ingrediënten.

Voor grotere gezelschappen

Een bruiloft vieren? Een familiereünie? Een 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma? Of gewoon gezellig met de hele familie uit eten?

Restaurant A1 biedt de perfecte locatie wanneer je lekker uit eten wilt met meerdere personen. Zowel op de bovenste verdieping (± 400 zitplaatsen) als op de onderste verdieping (± 200 zitplaatsen) van het restaurant zijn hiervoor diverse mogelijkheden.

Wat de gelegenheid ook is, je bent van harte welkom in het A1-restaurant!