Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst
Wilhelminaweg 2, 7383 CA Voorst

Speelparadijs & Pannenkoekenrestaurant

Een leuk dagje uit met de kinderen naar een plek waar ze heerlijk kunnen springen, smullen, zwaaien en draaien? In dit speelparadijs kunnen kinderen zich met vele speeltoestellen, -automaten en attracties uitstekend vermaken. Wat voor weer het ook is, hier kun je altijd terecht. Het speelparadijs in Voorst beschikt namelijk over zowel een binnen- als een buitenspeeltuin!

Binnen is het Panky's Funplanet met bal-kanonnen, klimkastelen, een rodelbaantje en computerspelletjes. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun je als ouder, opa, oma of verzorger lekker ontspannen met een versgemalen kopje koffie of een hapje eten. Vanaf het terras of vanuit het restaurant is er goed zicht op het speelterrein.

Buiten treffen de kinderen nóg meer vertier aan! Daar zijn niet alleen speeltoestellen en automaten te vinden, maar ook geweldig leuke attracties zoals de botsauto's, de trein, de bootjes, de zweefmolen of de rondvlucht met Aladdin en de geest. Verder zijn er trampolines, kabelbanen en nog veel meer. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met de kinderen. Want ook aan het eten is gedacht in dit kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant!

Kinderfeestje

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt dé perfecte locatie voor een kinderfeestje. Met een pannenkoekenrestaurant in circusthema, vele attracties, speelautomaten, een binnen- én buitenspeeltuin is dit knusse park een heus kinderparadijs. De kinderen zullen zich volop vermaken en je kunt als ouder of begeleider vanuit het restaurant of vanaf het terras een oogje in 't zeil houden.

Ondertussen weet je zeker dat de kids een geweldig leuke dag hebben, want Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is op zich al één groot kinderfeest. En ook voor de prijzen hoef je het niet te laten.

Let op: Bij kinderpartijtjes dient er te allen tijde een begeleider aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder; minstens 1 dag van tevoren te reserveren; geen kinderfeestjes op zondag mogelijk.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor