Krazy Kangaroo in Apeldoorn!

 Ben je op zoek naar een actief uitje voor het hele gezin? Ga dan naar  Trampoline Park Krazy Kangaroo in Apeldoorn! 

Krazy Kangaroo biedt een complete jump ervaring voor beginnende en gevorderde jumpers!

Jump-faciliteiten

Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard trampolines, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, de Foam Pit, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Interactive Jump, Ninja parcours, Dodgeball area met ‘Rugged Interactive’ panelen, Sweeper Slackline, Bounceboard area, Valo Jump  en een Sports area waar je fantastische turnoefeningen kunt doen of als een als een basketballer kunt shinen. 

Springen voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinste jumpers is er de Kids Jump. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen dan even helemaal los op de trampolines. Springen voor de allerkleinste moet onder toezicht van een ouder (18+). De ouder springt gratis mee! Kids Jump is iedere woensdag van 14.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 11 euro mag je een uur springen samen met een begeleider.

Horeca

Na het jumpen even lekker wat eten? Ook dan kun je terecht bij Krazy Kangaroo! In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveert Krazy Kangaroo  de lekkerste snacks en heerlijke burgers. 


Wil je reserveren? Dit kan ook online! Klik hier om een reservering te plaatsen.