Op zondagmiddag 3 maart 2019 zal voor de 46e keer de meest bekende carnavalsoptocht van de stedendriehoek plaatsvinden. Hierbij zullen vele carnavaleske attracties vanuit Wilp naar “het Broekersgat" trekken. Deze optocht wordt ieder jaar mooier, spectaculairder en groter.

Start en route

De optocht begint om 12.30 uur. De route start, net als vorig jaar, aan de Molenallee in Wilp. Door een feestelijk Wilp gaat de optocht naar Pampus. Daar zal een carnavalsfeest zijn zolang de optocht langsrijdt. De optocht gaat verder via Posterenk naar het grootse eindfeest in Wilp-Achterhoek. De verwachting is, dat de optocht rond 16.00 uur in “het Broekersgat" zal aankomen. In de feesttent zal een feest worden gehouden (inclusief de prijsuitreiking, natuurlijk) waar jong tot oud nog lang over zullen napraten.

Deelname

Deelnemers aan de Carnavalsoptocht Pampus-Lollebroek komen uit de hele stedendriehoek. Wekenlang wordt er geknutseld om zo carnavalesk mogelijk voor de dag te komen. Inmiddels hebben zich al vele deelnemers aangemeld voor de 46e editie van deze optocht. Ga naar http://optochtplanner.nl om je ook nog aan te melden! Dit kan nog t/m 3 februari 2019.

Bezoekers

Bij deze ook nog een oproep aan alle bezoekers, groot, klein, jong en oud: Kom verkleed naar de optocht! Verder is de vraag om, indien mogelijk, op de fiets te komen. Kom je toch met de auto, kijk dan bij de routekaart voor de parkeerplaatsen.

Bekijk de foto's van de carnavalsvereniging of  het filmpje van de Carnavalsoptocht 2017 voor alvast wat voorpret.....

Graag tot ziens bij de optocht!