Speelboerderij en indoor speeltuin de Flierefluiter in Raalte

Indoor Speelparadijs

In de boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen laten kids hun wildste ideeën werkelijkheid worden. Er zijn zelfs 3 schuren waar wat te doen is! 

De hele dag op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen?

Blijf in evenwicht met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

In de biggetjespoel leven de kleintjes zich helemaal uit in de zandbak met trekkers, shovels en kranen. 

Het Blagenparadijs is een speciale speeltuin voor 0-4 jarigen. De blagen kunnen hier klimmen, glijden, spelen met blokken, in de ballenbak.

Buitenspeeltuin

Je kunt in de speeltuin klimmend en klauterend naar het hoogste punt van de speeltoren en vervolgens zoef je naar beneden door de ultralange glijbaan. Lekker schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. En heen en weer slingen in de kabelbaan. Vervolgens op de skelters het terrein verkennen of lekker ronddolen in het grote doolhof. Of natuurlijk lekker jumpen op de vele trampolines.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren zoals schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Er is ook een knuffelschuur met konijnen en cavia's. Wel onder begeleiding.

Ook zijn er twee pony's en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

Zwembad 

De Flierefluiter heeft volop waterpret. Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel.  Er zijn  ook waterspringkussens! 

Het zwembad is uiteraard  veilig, want het  zwembad is namelijk 50 cm diep en heeft maar één toegangshekje van 50cm hoog waar je overheen moet klimmen. 

In de zomer bij heel warm weer zijn er nog meer waterpret activiteiten mogelijk zoals waterglijbaan en sproeiers.

Kamperen bij de boer

Op zoek naar een minicamping bij een speelboerderij? Bezoek dan de Flierefluiter in Raalte. De Flierefluiter heeft een kleine camping waar rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid voorop staan. Campinggasten kunnen gratis gebruik maken van alle faciliteiten. Geen kampeerspullen of geen zin om alles uit te pakken, boek dan een volledig ingerichte 5 persoons boerderij glamping tent.