Zabuki Deventer

Bij Zabuki Deventer laten enthousiaste vrijwilligers kinderen op een leuke en verrassende manier in aanraking komen met wetenschap en techniek.

Zabuki-middagen

Elke tweede woensdag in de maand van 14.30-16.30 uur, van september t/m juni, kun je terecht in hét Kinderscience-café van Deventer. Het onderwerp is elke maand anders. Zo zijn Virtual Reality, Auto's & Techniek, Koken, Kleding & Materialen en Landerijen & Natuur al de revue gepasseerd. Kijk in onze Go-Kids agenda of op de website van Zabuki voor de nieuwste thema's. Dan zie je meteen of er niet per ongeluk een datum verschoven is..... Omdat de middagen vaak snel vol zitten, is aanmelden verplicht: via www.zabukideventer.nl/aanmelden. Dit kan direct na afloop van de meest recente Zabuki-aflevering.

Zabuki-Festival

Elk jaar organiseert het Zabuki-team in samenwerking met Saxion Hogeschool het 2-daagse Zabuki-Festival. Dit Festival is bedoeld voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. Opgeven kan alleen via je school en met de hele klas. Vraag je schooldirecteur of jullie al meedoen!

First Lego League

Teams die wellicht mee willen doen aan de First Lego© League, maar nog geen eigen robot hebben, kunnen de Lego© robot van stichting Zabuki lenen.